company coverphoto

Webutvecklare till ABB Robotics

ABB - Göteborg - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Answer questions

The interview starts when applying - no CV or cover letter required.

How it works icon

100% insight

Receive statistics about all applicants - competence, status and the amount of applications.

Om denna position

Ta chansen att arbeta med framtidens mjukvara för industriella robotsystem på ABB Robotics R&D i Mölndal! Vi söker nu dig som vill vara med och stärka vår position som världsledande leverantör av robotsystem med kraftfulla webbtjänster och mjukvara för bl.a. visualisering, 3D simulering, och virtuell idrifttagning.

Är du redo för denna utmaning?

Din vardag

Rollen som mjukvaruutvecklare på Robotics är spännande och varierande. Tillsammans med engagerade och kunniga kollegor är du med i alla faser av utvecklingen, från ramverk till gränssnitt. Du kommer att jobba i en modern och agil mjukvaruorganisation som baseras på SAFe och till din hjälp har du den senaste mjukvaran och utvecklingsverktygen. Du bidrar bl.a. i teamet med din tidigare weberfarenhet och din kunskap om molntjänster, så som Azure.

Tekniker som används är:

  • .NET
  • Javascript
  • Azure
  • Angular eller React

Vem är du?

  • Du har sannolikt en Magisterexamen inom Datavetenskap/Mekatronik med inriktning mot mjukvaruutveckling.
  • Du har några års erfarenhet av webutveckling och har jobbat i .NET.
  • Du har både djup och bredd i din kompetens och ser dig som en ”full stack” webbutvecklare.
  • Du är en engagerad lagspelare som inspirerar andra och som bidrar till vår gemensamma framgång.
  • Du talar och skriver engelska obehindrat och har du inte svenskan med dig från start så har du ett genuint intresse för att lära och är förmodligen redan på god väg.

Detta är ett spännande och kul tillfälle att komma in då det händer mycket inom bolaget och du har stora möjligheter att vara med och påverka tillsammans med engagerade och erfarna kollegor som kan robotik.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Annica Göransson på annica.goransson@sigma.se alternativt mobil 0703-340 099. Välkommen med din ansökan här via Uptrail eller på www.sigmarecruit.se/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.

Job perk: Arbete i team

Arbete i team

Job perk:  Karriärmöjligheter

Karriärmöjligheter

Job perk: Duktiga och roliga kollegor

Duktiga och roliga kollegor

Job perk: Intressanta projekt

Intressanta projekt

Job perk: Ny teknik

Ny teknik

Job perk: Kollektivavtal

Kollektivavtal

Om ABB

Bidra med din egen känsla av mål och mening när vi tillsammans driver den fjärde industriella revolutionen framåt och skapar en hållbar framtid, för både vår planet och din karriär. Jobba med oss i ABB och utnyttja kraften i våra globala nätverk när du samarbetar och lär dig mer tillsammans med våra team i världsklass. Framför allt: utmana dig själv – varje dag. Låt oss skapa framtiden tillsammans. Du blir en del av Robotics & Discrete Automation, en affärsenhet inom ABB som utvecklar, tillverkar och marknadsför robotar med tillhörande styrsystem, mjukvaror, bågsvetsprodukter, åkbanor samt motorpaket. Genom automation hjälper enheten tillverkare att förbättra produktivitet, kvalitet och säkerhet i arbetsmiljön.