company coverphoto

Fullstack-utvecklare JavaScript/Node.js

Zington - Stockholm - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Easy & smooth

Apply to multiple jobs using the same platform.

How it works icon

100% transparency

Compare your skills and experience to other applicants.

Vem är du?

Du har kommit igång i karriären, känner dig hemma inom JavaScript och något av de stora front-endramverken. Du har varit med i ett antal projekt, har minst 4-5 års erfarenhet som utvecklare och kanske känner att du är redo för nästa steg: Att utvecklas i din yrkesroll, kanske ur ett bredare perspektiv och gå mot arkitektur, teknisk specialisering eller ledarskap. Du föredrar att komma in i tidiga skeden och ha inverkan på teknikval, metodik och hur arbetet fördelas.

I rollen som fullstack-utvecklare inom JavaScript är du mycket van att arbeta med t.ex. Node.js, React och någon av de stora molnleverantörerna. Kvalitet och testbar kod är en självklarhet och du är inte rädd för att uttrycka din åsikt om något behöver förbättras. Som kund kan man lita på att du kan ta ett tekniskt ledarskap över en produkt eller ett mindre team. Som person uppfattas du som ödmjuk och lösningsorienterad.

Vad erbjuder vi?

Att vara en del av Zington innebär att man får arbeta med passionerade kollegor, ett starkt stöd i sin personliga utveckling och en chans att växa i sin yrkesroll. Vi lägger stort fokus på att du skall lyckas nå dina personliga utvecklingsmål och erbjuder utbildning i ledarskap och presentationsteknik för samtliga medarbetare. Som grupp känner vi också en stark drivkraft att tillsammans utveckla vårt bolag och hitta nya kunder och kollegor.

#viväxertillsammans

Job perk:  Karriärmöjligheter

Karriärmöjligheter

Job perk: Centralt kontor

Centralt kontor

Job perk: Företagsresor

Företagsresor

Job perk: Sex veckors semester

Sex veckors semester

Job perk: Utökat stöd vid föräldraledighet

Utökat stöd vid föräldraledighet

Job perk: Sjukförsäkring

Sjukförsäkring

Vilka är vi?

Vi är 400 medarbetare med hemmabas på Birger Jarlsgatan i Stockholm. Zington är uppdelade i 18 specialiserade bolag med olika inriktning. Ett av dessa bolag är inriktat på Java, JavaScript och webbutveckling. När vi möter kunden så drar vi nytta av de andra bolagen där du finner test, krav, projektledning och UX; allt det vi behöver för att ta fullt ansvar ute hos kund.

company coverphoto
company coverphoto