Zington logo

Zington Stockholm Heltid

Senior Fullstack .NET-utvecklare

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Redo för nästa steg?

Vem är du?

Du har kommit igång i karriären, känner dig hemma som fullstack .NET-utvecklare. Du har varit med i ett par projekt och kanske känner att du är redo för nästa steg. Att utvecklas i din yrkesroll, kanske ur ett bredare perspektiv och gå mot arkitektur, teknisk specialisering eller ledarskap. Du föredrar att komma in i tidiga skeden och ha inverkan på teknikval, metodik och hur arbetet fördelas.

Ur ett teknikperspektiv söker vi du som känner dig bekväm från SQL, via .NET Core upp till frontend och de ramverk som gäller för tillfället.

Vilka finns på Zington?

Vi söker personer som skulle trivas i en miljö med ett gäng riktigt vetgiriga kollegor. Vi lägger stort fokus på att du skall lyckas nå dina personliga utvecklingsmål. Som grupp känner vi också en stark drivkraft att tillsammans utveckla vårt bolag och hitta nya kunder och kollegor.

#viväxertillsammans

  • Förmån: Karriärmöjligheter Karriärmöjligheter
  • Förmån: Centralt kontor Centralt kontor
  • Förmån: Företagsresor Företagsresor
  • Förmån: Sex veckors semester Sex veckors semester
  • Förmån: Utökat stöd vid föräldraledighet Utökat stöd vid föräldraledighet
  • Förmån: Sjukförsäkring Sjukförsäkring
Vilka är vi?

Vi är 400 medarbetare med hemmabas på Birger Jarlsgatan i Stockholm. Zington är uppdelade i 18 specialiserade bolag med olika inriktning. Ett av dessa bolag är inriktat på Java, JavaScript och webbutveckling. När vi möter kunden så drar vi nytta av de andra bolagen där du finner test, krav, projektledning och UX; allt det vi behöver för att ta fullt ansvar ute hos kund.

Bild #0 - Zington
Bild #1 - Zington

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024