Skanska Väg- och anläggning Syd logo

Skanska Väg- och anläggning Syd Skåne län Heltid

Anläggningsarbetare Malmö/Helsingborg/Kristianstad

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Om denna position

Vi letar just nu efter väg- och anläggningsarbetare till våra projekt i Malmö-, Helsingborg-, och Kristianstadsområdet. Arbetsuppgifterna varierar främst mellan rörläggning, markexploatering, schakt- och vägarbeten. Du kommer att bli en del av en välmående regionen där alla hjälps åt för att ro dagen i hamn.

Du gillar ordning och reda och får saker ur händerna

Du trivs med att arbeta i grupp och bidrar också till en god stämning. Du ser möjligheter istället för hinder och räds inte att ta eget ansvar för dina uppgifter. Du tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare. Då varje medarbetare är en viktig förebild både internt och externt så är det viktigt för oss att du delar Skanskas värderingar. Vi är ett vinnande lag!

  • Förmån: Arbete i team Arbete i team
  • Förmån: Duktiga och roliga kollegor Duktiga och roliga kollegor
  • Förmån: Eget ansvar Eget ansvar
  • Förmån: Optionsprogram Optionsprogram
Om företaget

Region Väg och Anläggning Syd bedriver verksamhet i Skåne, Småland, Blekinge och på Gotland. Schakt & Transport, som är ett distrikt inom Väg och Anläggning Syd, är ett av landets största entreprenadmaskinsföretag. Vi behöver förstärka vår organisation i Skåne med en mättekniker som i huvudsak ska arbeta med maskinstyrning.

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024