Skanska Väg- och anläggning Syd logo

Skanska Väg- och anläggning Syd Växjö Heltid

Väg- och anläggningsarbetare/lärling till Jönköping eller Växjö

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Om denna position

 Väg- och anläggningsarbetare/lärling Jönköping eller Växjö

Vi letar just nu efter anläggare och anläggningslärlingar till våra projekt i Jönköping och Växjö. Arbetsuppgifterna varierar främst mellan rörläggning, markexploatering, schakt- och vägarbeten. Oavsett om du kommer att arbeta i Växjö eller Jönköping så kommer du bli en del av en välmående organisation där alla hjälps åt för att ro dagen i hamn.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och du är varmt välkommen att söka tjänsterna även om du saknar erfarenhet från anläggningsbranschen. Vi ser det dock som meriterande om du arbetat i branschen eller i en närliggande bransch. 

Du gillar ordning och reda och får saker ur händerna

Som person är du ansvarsfull, plikttrogen och engagerad. Varje medarbetare på Skanska är en förebild både internt och externt och därför är det viktigt för oss att du delar Skanska värderingar. Varmt välkommen med din ansökan!

  • Förmån: Karriärmöjligheter Karriärmöjligheter
  • Förmån: Optionsprogram Optionsprogram
  • Förmån: Arbete i team Arbete i team
  • Förmån: Samhällsansvar Samhällsansvar
  • Förmån: Duktiga och roliga kollegor Duktiga och roliga kollegor
  • Förmån: Företagshälsovård Företagshälsovård
Om företaget

På Skanska Väg och anläggning Syd bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringslivet, stat och kommun. Vi genomför markexploateringar, konstruerar och bygger vägar, broar, järnvägar och VA-anläggningar.

Vill du tillhöra ett företag som drivs av starka värderingar och är världsledande inom hållbarhet och säkerhet? Är du rätt person satsar vi på dig! Vi tror att nöjda medarbetare som trivs leder till fortsatt framgång på marknaden och erbjuder våra medarbetare fina förmåner, bl.a. aktiespararprogram och möjlighet till förstärkt föräldrapenning, samt goda möjligheter till kompetensutveckling. 


Bild #0 - Skanska Väg- och anläggning Syd
Bild #1 - Skanska Väg- och anläggning Syd
Bild #2 - Skanska Väg- och anläggning Syd

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024