company coverphoto

Affärssystemansvarig Jeeves

S:t Eriks - Staffanstorp - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Easy & smooth

Apply to multiple jobs using the same platform.

How it works icon

100% transparency

Compare your skills and experience to other applicants.

En ny roll som du är med och formar

Till en ny roll söker vi nu dig som vill ta dig an utmaningen att driva digitaliseringen inom ditt område. Ditt fokus kommer bestå av att leda S:t Eriks interna tvärfunktionella Jeeves-team för att tillsammans supportera och utveckla verksamheten. Jeeves affärssystem och integrationer till kringliggande system ska utvecklas och implementeras för att effektivisera och automatisera verksamhetsprocesserna.

Vi erbjuder dig en möjlighet att jobba nära användare, verksamhet, kunder och leverantörer. Du börjar hos oss i ett intressant skede och kan bidra till ett stort värde för vår verksamhet och våra kunder.

Din nya utmaning

I denna breda roll kommer du ha en stor variation i vardagen och delta aktivt i arbetet tillsammans med verksamhet. Du kommer att fungera som en brygga mellan verksamhet och leverantör och i ditt ansvarsområde ingår även S:t Eriks EDI-flöden mot bl.a. kunder och transportörer. Idag finns ett flertal system integrerade mot affärssystemet som kommer att falla inom ditt ansvarsområde. Utöver interna kontaktytor på S:t Eriks och de olika dotterbolagen har du även kontakt med kunder, transportörer och andra relevanta externa parter. I kontakten med IT-leverantörer har du rollen som beställare. Du kan också behöva ta rollen som projektledare för implementations och /eller förändringsarbeten.

Du kommer exempelvis:

  • Skapa förståelse för användares problemställningar och tänka ut bästa möjliga lösning, för att därefter omsätta den i praktiken.
  • Delta aktivt i arbetet tillsammans med verksamheten för att förbättra och effektivisera verksamhetsflöden.
  • Ha nära kontakt med användare i verksamheten, vilket innebär löpande dialog med konsulter och leverantörer, samt koordination av arbete som kan inkludera flertalet system och integrationer.
  • Vara kravställare mot utvecklare

Vem är du?

För den här rollen söker vi dig som har flera års erfarenhet av verksamhetsprocesser och något affärssystem. För att lyckas behöver du även ha erfarenhet av arbete i projektform och ledning av förbättringsarbete för att applicera verksamhetsprocesser i affärssystemet. Du har även erfarenhet av systemutveckling och en god förmåga att förstå och samarbeta med IT och övrig verksamhet. Det är meriterande om du har jobbat med Jeeves ERP, JML (Jeeves Macro Language) eller Microsoft T-SQL. Det är även meriterande om du har branscherfarenhet eller har jobbat i ett tillverkande bolag.

Vi lägger stort värde vid dina personliga egenskaper och för att trivas samt lyckas i denna rollen behöver du vara drivande, bra på att ta egna beslut, initiativrik och kommunikativ som person. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team, och i en roll där du även får utbilda och motivera andra för att nå uppsatta mål. Du är även analytisk samt lösningsorienterad och tar ansvar för uppgifter och genomförandet av dessa.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult på artan.bitiqi@sigma.se eller +46 723 61 28 44. Välkommen med din ansökan. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.

”Vi ska vara det självklara valet i ett hållbart samhällsbyggande”.

S:t Eriks AB

Job perk: Sex veckors semester

Sex veckors semester

Job perk: Ny teknik

Ny teknik

Job perk: Arbete i team

Arbete i team

Job perk: Duktiga och roliga kollegor

Duktiga och roliga kollegor

Job perk: Eget ansvar

Eget ansvar

Job perk: Intressanta projekt

Intressanta projekt

Om företaget

S:t Eriks Gruppen utvecklar, tillverkar, säljer och levererar Mark-, Tak- och VA-system samt naturstensprodukter till entreprenörer och återförsäljare på den nordiska marknaden. Vi är ca 500 medarbetare vid fabriker och kontor över hela Sverige från Staffanstorp i söder till Piteå i norr. Bolaget har en årsomsättning på drygt 1 miljard. S:t Eriks är ett helägt dotterbolag i Volati sedan hösten 2018. Volati är en svensk industrigrupp som idag äger drygt 40 bolag med verksamhet i 16 länder som genererar en årsomsättning på 7 miljarder.

Expand section
company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto