company coverphoto

Produktionschef/Platschef

Skanska Schakt och Transport - Småland - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Easy & smooth

Apply to multiple jobs using the same platform.

How it works icon

100% transparency

Compare your skills and experience to other applicants.

Om denna position

Skanska Schakt & Transport Syd söker en Produktionschef/Platschef som vill vara med och utveckla verksamheten till nästa nivå!

Vill du vara en del av vårt nya lagbygge?

Rollen som Produktionschef/Platschef är en oerhört viktig del i vår verksamhet då du ansvarar för både planering och ekonomi, två hörnstenar för att nå ett lyckat resultat. Du kommer ansvara för den dagliga driften för maskinverksamheten i Småland och leder våra transportledare som verkar i de olika geografiska områdena inom region Syd. Du kommer också aktivt bidra med din kompetens om maskiner, maskinval och schakter i våra anbud och projekt. Vi söker dig som drivs av nya utmaningar, har sinne för goda affärer, har lätt att bygga och skapa långsiktiga relationer samt lätt för samarbete med andra. Vidare är det viktigt att du besitter kunskap och erfarenhet av ekonomisk uppföljning och planering.

Att arbeta effektivt och metodiskt är en självklarhet för dig!

Eftersom du kommer bli en talesperson för vår verksamhet gentemot våra kunder är det ett krav att du har en hög kunskapsnivå om väg och anläggningsarbete i stort och maskiner i synnerhet. Du har med fördel arbetat som arbetsledare/platschef.

Du kommer att ha stöttning ifrån och arbeta tätt ihop med projektchefen. Du är en viktig förebild både internt och externt och säkerställer att arbetet kring arbetsmiljö och miljö håller högsta klass. Till din hjälp har du Skanskas arbetssätt och riktlinjer.

Som person är du driven, självgående och mån om människorna i din omgivning. Du är noggrann, ansvarsfull och lösningsorienterad i ditt arbete.

Du är också flexibel och mobil i ditt arbete då rollen kräver en del resande, runt om i södra Sverige. Vi ser gärna att du minst har en avslutad gymnasieutbildning med inriktning mot maskin/fordon alternativt bygg och anläggning.

Job perk: Aktieprogram

Aktieprogram

Job perk: Arbete i team

Arbete i team

Job perk: Duktiga och roliga kollegor

Duktiga och roliga kollegor

Job perk: Friskvårdsbidrag

Friskvårdsbidrag

Job perk: Intressanta projekt

Intressanta projekt

Om oss

Schakt & Transport är ett helägt dotterbolag till Skanska Sverige AB. Bolaget som Skanska förvärvade i slutet av 60-talet har sina rötter i Småland. Vi bedriver verksamhet i Småland, Skåne, Blekinge, Göteborg och Stockholm. Vi utvecklas och växer och söker därför nu en Produktionschef/Platschef i Småland.

company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto