IP-Only logo

IP-Only Stockholm Heltid

Nätplanerare

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Om denna position

IP Only har en vision om att bli Nordens ledande leverantör av kommunikationsinfrastruktur som möjliggör ett uppkopplat samhälle. Nu söker dem dig som vill vara med på resan dit.  

• Vad IP Only söker
Arbetsuppgifterna i din roll som nätplanerare hos IP Only kommer omfatta arbete med nätplanering och leverans av fiberförbindelser till de företagskunder som IP Only har avtal med. Du kommer också att planera framföringsvägar, schaktstråk, göra skarvscheman, arbeta med fiberdisponering, och ansvara för att leda och avsluta både fiberprojekt samt att fibernätet dokumenteras i IP Onlys system.  

Det är meriterande om du har kunskap kring:

- Robust fiber
- Planering av fibernät (nätuppbyggnad, fiberdisponering, skarvning mm)
- Telemator / Telme
- Kostnader kring byggnation av fibernät
- Entreprenadupphandlingar


• Vem du är
För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du har något/några års erfarenhet av nätplanering, som fiberprojektör alternativt liknande roll inom Telekom, samt relevant utbildning inom teknik. Du har kunskap om hur fibernät är uppbyggda och kan snabbt sätta dig in i olika arbetsuppgifter.  

Som person är du positiv, lösningsorienterad och har ett stort engagemang för det du åtar dig. Du är en lagspelare som kavlar upp ärmarna när det behövs och som förstår vikten av kommunikativt samarbete mellan avdelningar, medarbetare och chefer. Därför är det viktigt att du trivs med flera olika kontaktytor, både mot entreprenörer och internt.

• Nästa steg
Är detta du? Vi ser fram emot din ansökan!  

Den här rekryteringen sker i samarbete med Level Up Consulting, där frågor om tjänsten besvaras av Jonas Valentin, 073 705 73 59.  
 

  • Förmån: Karriärmöjligheter Karriärmöjligheter
  • Förmån: Eget ansvar Eget ansvar
  • Förmån: Kollektivavtal Kollektivavtal
  • Förmån: Friskvårdsbidrag Friskvårdsbidrag
  • Förmån: Centralt kontor Centralt kontor
Om företaget

På IP-Only befinner vi oss på en ständigt föränderlig resa. Den tar oss överallt för att koppla upp och ihop idéer och visioner med varandra. Med utgångspunkt i Sveriges stabilaste fibernät utvecklar vi tjänster och produkter som skapar rätt förutsättningar för att hjälpa tankar till handling, och gör visioner till verklighet. Nu och i morgon. Vi möjliggör möjligheter. Vi har kollegor från Malmö i syd till Luleå i norr, men i denna position blir din hemmabas vårat kontor i centrala Uppsala.

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024