KappAhl logo

KappAhl Göteborg Heltid

Lösningsarkitekt

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Introduktion

Retailbranschen förändras och kundfokus är nyckeln. För KappAhl innebär det att knyta samman alla IT-system och processer för att skapa den bästa och smidigaste shoppingupplevelse för kunden, oavsett om vi möts i butik, online eller via digitala kanaler. Det är en fantastisk utmaning för alla som jobbar med IT. Vill du få möjlighet att influera miljontals människor?

Om denna position

Vi satsar hårt på att digitalisera och utveckla KappAhls affär. Förändringsresan går fort och som lösningsarkitekt är du länken mellan affär och teknik. Tillsammans med kollegorna i arkitektgruppen på KappAhl IT hittar du lösningarna och säkerställer helheten. Om du gillar förändring och ser dess möjligheter är du rätt person för jobbet.

Vi söker dig som:

  • Har en fot i tekniken och en i affärsutveckling
  • Har tidigare erfarenhet av arkitektrollen
  • Har jobbat länge med programutveckling och vet av egen erfarenhet hur IT-projekt funkar
  • Älskar att prata med människor och förstå andra grupperingar
  • Inte kan låta bli att hitta lösningar

Vi erbjuder dig

Våra lösningar lever i vår hybrida IT-miljö, i molnet och on-premise. Modern teknik är ett måste för att möta kundens krav inom Retail. Vi vill att fler ska upptäcka att vår bransch ofta är platsen där du får jobba med ny och spännande teknik.Folk trivs verkligen på KappAhl och du arbetar tillsammans med kompetenta kollegor på vårt huvudkontor i Mölndal, där all kärnverksamhet är samlad och det är nära till beslut. Som lösningsarkitekt på KappAhl har du stor påverkan på alla lösningar som når vår kund. Om du gillar att interagera med alla delar av företaget, hitta och förverkliga lösningar kommer du också att stortrivas.

Är du intresserad?

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast efter överenskommelse, placerad på IT avdelningen på vårt huvudkontor i Mölndal. Tjänsten rapporterar till CIO. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Per-Ove Andersson, Enterprise Architect 070-471 57 86. Facklig företrädare för Unionen är Lotta Silow, telefon: 031-7715829. Facklig företrädare för SACO är Urban Häggmalm, telefon 031-7715643.

Our creativity creates moments of happiness

Medarbetare på KappAhl
  • Förmån: Eget ansvar Eget ansvar
  • Förmån: Friskvårdsbidrag Friskvårdsbidrag
  • Förmån: Karriärmöjligheter Karriärmöjligheter
  • Förmån: Duktiga och roliga kollegor Duktiga och roliga kollegor
  • Förmån: Kollektivavtal Kollektivavtal
  • Förmån: Olycksfallsförsäkring Olycksfallsförsäkring
Jobba på KappAhl!

Vi som jobbar på KappAhl är 4000 kollegor på 400 arbetsplatser i tio länder. Vi har olika bakgrund, ålder, kunskaper och klädstil. Gemensamt för oss är vår drivkraft – att ge många människor möjligheten att vara välklädda. Varje dag får vi inspiration av våra kunder. Vårt jobb är att ge dem samma sak tillbaka!

KappAhl grundades 1953 i Göteborg och är en av Nordens ledande modekedjor med runt 380 KappAhl- och Newbie-butiker i Sverige, Norge, Finland, Polen och Storbritannien samt Shop Online. Vår affärsidé är att erbjuda prisvärt mode i egen design till de många människorna. Idag är 58% av våra produkter hållbarhetsmärkta. 2018/2019 var omsättningen 4,9 miljarder SEK. Mer information finns på www.kappahl.se.

Bild #0 - KappAhl
Bild #1 - KappAhl
Bild #2 - KappAhl
Bild #3 - KappAhl
Bild #4 - KappAhl

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024