company coverphoto

Javautvecklare

Krets - Jönköping - Full time

How it works icon

Easy & smooth

Apply to multiple jobs using the same platform.

How it works icon

100% transparency

Compare your skills and experience to other applicants.

Javaprogrammering med tyngdpunkt på Backend

Är du Javautvecklare och vill arbeta i en modern och händelserik utvecklingsverksamhet där ett agilt arbetssätt utgör grunden? Är det viktigt för dig att arbeta hos en arbetsgivare som prioriterar medarbetarnas välmående och utveckling och som värdesätter engagemang och kreativitet? Läs vidare! 

Vi söker dig som är engagerad, har en helhetssyn och tänker långsiktigt. Du är nyfiken på nya tekniker och trivs att arbeta i team mot gemensamma mål. Vi lägger stor vikt vid samarbete och det är teamets resultat som är det viktigaste. Som person tror vi att du är analytisk och kvalitetsmedveten samt har en god samarbets- och kommunikationsförmåga.

 

Krav
Du som söker har något eller några års erfarenhet som utvecklare inom JAVA (JEE) eller Javascript och är van att jobba i scrum-team utifrån ett agilt arbetssätt. Du har god kompetens inom Java och/eller JavaScript samt Java EE som plattform.


Meriterande

Vi ser gärna också att du har erfarenhet av och behärskar Java 8+, TDD, Angular 2+, PostgreSQL, WildFly, Git och Docker. Det är meriterande om du dessutom har erfarenhet av lösningsmönster, systemdesign och utveckling av integrationer. För oss är det inte ett krav att du har någon formell högskoleutbildning. 


Övrigt

Placeringsort är Jönköping. Provanställning på 6 månader kan komma att tillämpas. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Job perk: Utbildningsbudget

Utbildningsbudget

Job perk: Ny teknik

Ny teknik

Job perk: Intressanta uppdragsgivare

Intressanta uppdragsgivare

Job perk: Friskvårdsbidrag

Friskvårdsbidrag

Job perk: Kollektivavtal

Kollektivavtal

Job perk: Fast lön

Fast lön

Vi på Krets ser värdet i dig som konsult, du är vår mest värdefulla resurs!

Vi tror att du vill ha möjlighet att själv styra över din tid, lön och din utveckling. Vi erbjuder dig valmöjligheter och intressanta uppdrag, så att du kan jobba med det du tycker är roligast, på det sätt som passar dig. Hör av dig så berättar vi mer!

company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto

Apply now