Wise IT logo

Wise IT Stockholm Heltid

Rekryteringskonsult inom Tech

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Om jobbet

Tech är ett av de absolut mest utvecklade, spännande och roligaste områdena man kan rekrytera inom då det är i konstant utveckling och det finns alltid nya roller och tekniker att sätta sig in i. Vi på Wise IT jobbar hårt för att arbeta i framkant och för att vara experter inom det ständigt växande området.
Nu söker vi rekryterare till två av våra affärsområden Bussines IT och Wise IT Inhouse.

DIN VARDAG

Inom området Bussines IT ansvarar du som rekryteringskonsult över dina egna affärer och rekryteringar av verksamhetsnära IT-roller. Det är viktigt att du har ett brinnande intresse för dina kunder och kandidater och drivs av att både sätta affärer och rekryteringar. Rollen som rekryteringskonsult på Wise IT är bred, du kommer att driva allt från kundmöten, search, djupintervjuer och ansvara för att skapa goda kund- och kandidatrelationer. Beroende på ditt intresse finns det även möjlighet att driva och påverka Wise ITs organisation genom olika projekt.

Inom området Inhouse kommer du att driva och coacha rekryterande IT-chefer på plats hos kunden. Varje uppdrag ser olika ut och det är viktigt att du är flexibel och gillar att se hur olika organisationer fungerar samt trivs i en konsultativ roll där du känner dig trygg i att vägleda andra och driva ditt arbete.

VEM ÄR DU?

Wise IT har som mål att du ska ha den roligaste tiden i din karriär när du jobbar hos oss och arbetar dagligen för att både ha en professionell och härlig kultur. Vi lever mycket efter våra värdeord, passion, collaboration, braveness och responsibility. Denna kultur genomsyrar inte bara Wise IT utan hela Wise Group genom bland annat våra fantastiska fredagsfrukostar, kick-offer och boost dagar där vi alla arbetar tillsammans för att skapa en driven och framåt organisation. Vi sätter stort värde på en god balans mellan arbete och fritid där vårt omtalade karensbidrag en viktig faktor bakom vår fina företagskultur:

https://www.wisegroup.se/halsa/nu-utmanar-vi-karensavdraget/
Är du nyfiken på att höra mer om oss och hur vi arbetar är du varmt välkommen att höra av dig till My Arvidsson (my.arvidsson@wiseit.se) eller Kristin Mörth (kristin.morth@wiseit.se). 
Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Om företaget
Passar vi dig?

Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. På Wise IT är vi ett härligt gäng superhjältar som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. Vi tror på människan i en framtida teknikutveckling och brinner för att bygga relationer, inkludera fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Hos oss är människan i fokus och vi tror att alla sitter på superkrafter som i rätt situation kan göra stordåd!

Är du nyfiken och vill veta mer om hur det är att arbeta på Wise IT? Kika in vår Instagram @wise.it.

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024