company coverphoto

Rekryteringskonsult inom Tech

Wise IT - Stockholm - Full time

How it works icon

Answer questions

The interview starts when applying - no CV or cover letter required.

How it works icon

100% insight

Receive statistics about all applicants - competence, status and the amount of applications.

Om jobbet

Tech är ett av de absolut mest utvecklade, spännande och roligaste områdena man kan rekrytera inom då det är i konstant utveckling och det finns alltid nya roller och tekniker att sätta sig in i. Vi på Wise IT jobbar hårt för att arbeta i framkant och för att vara experter inom det ständigt växande området.
Nu söker vi rekryterare till två av våra affärsområden Bussines IT och Wise IT Inhouse.

DIN VARDAG

Inom området Bussines IT ansvarar du som rekryteringskonsult över dina egna affärer och rekryteringar av verksamhetsnära IT-roller. Det är viktigt att du har ett brinnande intresse för dina kunder och kandidater och drivs av att både sätta affärer och rekryteringar. Rollen som rekryteringskonsult på Wise IT är bred, du kommer att driva allt från kundmöten, search, djupintervjuer och ansvara för att skapa goda kund- och kandidatrelationer. Beroende på ditt intresse finns det även möjlighet att driva och påverka Wise ITs organisation genom olika projekt.

Inom området Inhouse kommer du att driva och coacha rekryterande IT-chefer på plats hos kunden. Varje uppdrag ser olika ut och det är viktigt att du är flexibel och gillar att se hur olika organisationer fungerar samt trivs i en konsultativ roll där du känner dig trygg i att vägleda andra och driva ditt arbete.

VEM ÄR DU?

Wise IT har som mål att du ska ha den roligaste tiden i din karriär när du jobbar hos oss och arbetar dagligen för att både ha en professionell och härlig kultur. Vi lever mycket efter våra värdeord, passion, collaboration, braveness och responsibility. Denna kultur genomsyrar inte bara Wise IT utan hela Wise Group genom bland annat våra fantastiska fredagsfrukostar, kick-offer och boost dagar där vi alla arbetar tillsammans för att skapa en driven och framåt organisation. Vi sätter stort värde på en god balans mellan arbete och fritid där vårt omtalade karensbidrag en viktig faktor bakom vår fina företagskultur:

https://www.wisegroup.se/halsa/nu-utmanar-vi-karensavdraget/
Är du nyfiken på att höra mer om oss och hur vi arbetar är du varmt välkommen att höra av dig till My Arvidsson (my.arvidsson@wiseit.se) eller Kristin Mörth (kristin.morth@wiseit.se). 
Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Om företaget

PASSAR VI DIG?

På Wise IT kommer du att få arbeta på ett välrenommerat företag med ett högt internt NPS - Vi värnar om våra medarbetare samtidigt som vi har roligt tillsammans och firar framgångar. Vår kultur kännetecknas av korta beslutsvägar och snabbrörlighet samt innovation och flexibilitet – här har du stor möjlighet att styra din egen kalender. En av Wise IT's främsta framgångsfaktorer är vår kultur som präglas av ledorden glädje, mod, affärsdriv och engagemang! Därmed ser vi det som naturligt att du är med och firar goda resultat samt engagerar dig i företaget så att vi ständigt blir bättre! Du hittar oss i centrala Stockholm, närmare bestämt i Andra Hötorgsskrapan där vi har flera våningsplan inom koncernen.

Är du nyfiken och vill veta mer om hur det är att arbeta på Wise IT? Kika in vår Instagram @wise.it.

Expand section

Apply now. No CV required