Skanska Hus Norr logo

Skanska Hus Norr Gävle Heltid

Installationsledare

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Installationsledaren, en strateg i husproduktionen

Våra projekt blir mer och mer komplexa och installationstäta, vilket ställer höga krav på oss i tidiga skeden och under projekteringen. Som följd av detta vill vi förstärka vår grupp med en installationsledare som fokuserar på förarbetet och projekteringen gällande installationer.

 Vill du ingå i vårt team av specialister, som fokuserar på att skapa goda förutsättningar för effektiva och lyckade installationer? 

Du har en styrka i ditt tekniska kunnande 

Rollen som installationsledare är en strategisk resurs till våra produktionsenheter. I rollen arbetar du med att utveckla och säkerställa genomförandet av installationslösningar både tekniskt och ekonomiskt. 

Du ansvarar för att ta fram tekniska kravspecifikationer, så väl i tidiga skeden som i projekteringsskedet och ser till att dessa följs upp under upphandling och produktion. I tidiga skeden ser du till att krav och önskemål från beställare och myndigheter uppfylls. Det kan exempelvis handla om energikrav för att vi ska uppnå en miljöcertifiering. 

Du kommer även att ansvara för ledning och styrning av medarbetare, konsulter och underentreprenörer mot fastställda mål. 

En god projektledare med teknikintresse 

Vi söker dig som har stor erfarenhet inom installationsområdet. Du har förmåga att se helheten för installationsdisciplinerna VVS, El-/Teleteknik, Styr-/Övervakningssystem från ett projekts tidiga skede till avslutning men har huvudsaklig kompetens inom VVS-området. 

Som person är du öppen, social och prestigelös. Vi ser gärna att du är högskoleingenjör eller har motsvarande yrkeserfarenhet. 

Välkommen med din ansökan! Vi gör löpande urval så sök gärna så snart som möjligt!


  • Förmån: Optionsprogram Optionsprogram
  • Förmån: Intressanta projekt Intressanta projekt
  • Förmån: Utökat stöd vid föräldraledighet Utökat stöd vid föräldraledighet
  • Förmån: Arbete i team Arbete i team
  • Förmån: Duktiga och roliga kollegor Duktiga och roliga kollegor
  • Förmån: Karriärmöjligheter Karriärmöjligheter
Om företaget

Vi på Skanskas verksamhetsgren Hus skapar hem och arbetsplatser som får både människor och företag att växa. Vi bygger nytt, bygger om och utför byggservice på allt från kontor och bostäder till sjukhus; alltid med kvalité, miljö och nöjda kunder i fokus.

Skanskas husverksamhet i Norr erbjuder spännande utvecklingsmöjligheter inom flera områden och chansen att arbeta med intressanta och komplexa projekt.

Bild #0 - Skanska Hus Norr
Bild #1 - Skanska Hus Norr
Bild #2 - Skanska Hus Norr

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024