company coverphoto

Avdelningschef inom Kanal- och Verksamhetsutveckling

ICA - Kungälv - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Answer questions

The interview starts when applying - no CV or cover letter required.

How it works icon

100% insight

Receive statistics about all applicants - competence, status and the amount of applications.

Introduktion

Är du en förändringsledare med en passion för att utveckla nya förmågor, tjänster och arbetssätt i det moderna medialandskapet?

Vill du hjälpa till att driva utvecklingen inom marketing automation och omnichannel-kommunikation för Sveriges största annonsör?

Vill du bidra till att skapa mer autonoma, kundfokuserade och leveransfokuserade team på en avdelning med över 300 medarbetare?

Då ska du söka rollen som avdelningschef för Kanal- och Verksamhetsutveckling på ICA Reklam.

Dagligvaruhandeln är mitt uppe i en digital transformation. ICA är ledande i att driva detta på svenska marknaden och ICA Reklam, som är ICA-handlarnas inhouse-byrå, arbetar kontinuerligt med ett förändringsarbete för att gå från en i hög grad analog volymaffär till en digital.

Om denna position

Som avdelningschef på ICA Reklam sitter du i ledningsgruppen och ger du rätt förutsättningar för medarbetare och organisation att nå resultat och att utvecklas. Du ansvarar för befintliga förmågor inom köpta kanaler, egna kanaler, riktad marknadsföring och analys. Du vidareutvecklar dessa och tar även fram nya förmågor och kanalerbjudanden utifrån ICA Reklams kunders behov.

I uppdraget finns tre fokusområden;

 • Utveckling av digitala kanaler och tjänster inom sök, display och sociala medier
 • Utveckla personifierad marknadsföring inom både print och digitalt
 • Fortsätta utveckla ICA Reklams infrastruktur och produktionsprocesser

Vad behöver du vara bra på och gilla att göra?

Din personlighet är viktig. Vi tror att du är entreprenöriell och älskar sälj, siffror och resultat. Din drivkraft ligger i att utveckla, förändra och förbättra. Du har erfarenhet av utveckling och marknadsföring och lyckas att ta dina idéer till leverans och storskalighet. Du är nyfiken, engagerad, bra på att samarbeta och god förmåga att skapa delaktighet och engagemang.

Digitaliseringen och dess möjligheter är det du jobbar med. Du ser affärsmöjligheter och har en entreprenöriell ådra, kanske har du startat upp och drivit en start-up bolag som tidigare erfarenhet? Kanske har du jobbat med e-handel? Digitaliserat verksamheter?

Framför allt – du ser möjligheterna som den dynamiska, föränderliga dagligvaruhandeln och ICA-varumärket ger dig. Här får du värdefulla nya erfarenheter och du har en nyckelroll när det gäller att skapa Sveriges bästa och absolut mest moderna inhouse-byrå. Kul, va?

Vad behöver du ha med dig?

 • Gedigen kunskap inom digital marknadsföring
 • Minst 3 års erfarenhet av personalansvar/leda team
 • Erfarenhet av att leda digital transformation
 • Mycket god kunskap inom marketing automation
 • Erfarenhet av framtagning och realiserande av business case
 • Erfarenhet av kravställan på IT-system
 • Erfarenhet av moderna arbetssätt (t ex lean, agile)
 • Vana att ta fram presentationsmaterial och presentera för publik

Annat som är viktigt:

 • Du bör ha akademisk utbildning med inriktning IT, marknadsföring, ekonomi eller meriter som ger motsvarande kunskapsnivå
 • Tjänsten är på 100% och utgår från ICA Reklams kontor i Kungälv. Du kommer resa en del till Stockholm.
 • Möjlighet finns även att utgå från Stockholm med ca 2–3 dagar i Kungälv.
 • Tillträde 1 oktober eller enligt överenskommelse
Job perk: Karriärmöjligheter

Karriärmöjligheter

Job perk: Duktiga och roliga kollegor

Duktiga och roliga kollegor

Job perk: Eget ansvar

Eget ansvar

Job perk: Intressanta projekt

Intressanta projekt

Job perk: Arbete i team

Arbete i team

Om företaget

Visste du att ICA Reklam är en av Sveriges största kommunikationsbyrå? Här möts en härlig blandning av personligheter, som alla delar ICA:s sunda grundläggande värderingar. Tillsammans har vi en unik ICA-kunskap och vi gillar att utvecklas. Det ger oss modet att stå upp för våra idéer och oss själva. Allt det här gör det lätt att känna stolthet över det vi gör, vilka vi är och vad vi står för. Här skapar vi tillsammans kommunikation åt våra kunder, som ofta är ICA:s butiker, så att de ska kunna nå ut med rätt budskap i rätt kanal vid rätt tidpunkt. Det är så vi bidrar till att göra varje dag lite enklare.

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.

Vi ser fram emot din ansökan!

Expand section