Skanska Hus Värmland logo

Skanska Hus Värmland Karlstad Heltid

Produktionsledare/Arbetsledare

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Om denna position
Vi söker nu erfarna produktionsledare till våra spännande projekt i Värmland!

Som produktionsledare/arbetsledare inom husbyggnad på Skanska arbetsleder du det dagliga arbetet ute på något av våra byggprojekt, med placering Värmland. Du har fokus på säkerhet och god planering, då det är viktiga aspekter för ett lyckat projekt.

Oförutsedda saker kan dock hända och du måste då kunna fatta snabba beslut och vara en god problemlösare. Du arbetar med arbetsberedningar, leder den dagliga produktionen och löser eventuella problem som kan dyka upp under en arbetsdag. Det är viktigt att du är en duktig kommunikatör då rollen innebär många kontaktytor, samt att du är en god representant för Skanska och våra värderingar.

Vi söker ledare som gillar vara i händelsernas centrum

Du är en god ledare som har förmågan se och ta tillvara på den gedigna yrkeserfarenhet som finns bland dina kolleger. Du ska även ha någon typ av byggteknisk utbildning och några års erfarenhet.

På Skanska får du stöd och hjälp i ditt ledarskap. Vi jobbar framgångsrikt med vår arbetsmiljö för att på alla möjliga sätt säkerställa en trygg och säker arbetssituation för våra medarbetare och ligger i framkant vad gäller grönt byggande.

  • Förmån: Karriärmöjligheter Karriärmöjligheter
  • Förmån: Optionsprogram Optionsprogram
  • Förmån: Arbete i team Arbete i team
  • Förmån: Duktiga och roliga kollegor Duktiga och roliga kollegor
  • Förmån: Intressanta projekt Intressanta projekt
Om oss

Skanska Hus Väst, Distrikt Värmland är ett av Skanskas husdistrikt med ca 120 anställda och ca 500mkr i omsättning. Vi har flera spännande projekt med allt ifrån bostäder i Tullholmsviken, skolor som Sundsta Älvkullegymnasiet och industribyggnader som nytt Rosteri åt Löfbergs i Välsviken, bara för att nämna några. Vi söker nu ytterligare medarbetare för att klara de Värmländska projekten vi ser framför oss i höst.

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024