Enfo Group AB  logo

Enfo Group AB Stockholm Heltid

Konsult inom budget & prognos

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Om rollen

Enfos planningteam består idag av 4 konsulter som stöttar våra kunder med både processen och implementation av systemstöd för sin finansiella och operativa budget och prognosprocess. I samarbete med IBM, Anaplan och Effectplan (vi var deras Partner of the Year 2017) hjälper vi våra kunder att hitta det bästa sättet att få ut det mesta av dessa verktyg – oavsett om det är i molnet eller lokalt. 

I rollen som Planning-konsult hos Enfo kommer du vara delaktig i hela processen från initial kunddialog med framtagning av kravspecifikationer och design, till implementering och support. Du kommer att samarbeta med kollegor från Analys och AI för att skapa toppmoderna prediktiva prognos- och optimeringsmodeller med smartare affärsprocesser för att implementera automatisering. Vi jobbar i olika spännande projekt både med nya och befintliga kunder, ibland på kontoret, ibland hos kund och ibland hemifrån – men alltid i team!

Nu utökar vi teamet i Stockholm och söker nu drivna planningkonsulter som vill jobba i en utvecklande miljö tillsammans med härliga kollegor med goda möjligheter att utvecklas och bredda sig. Vi värderar kunskap högt och erbjuder våra anställda 100 utbildningstimmar om året samt möjligheten att delta på spännande event både internt och hos våra partners.

Vi har vårt kontor i centrala Stockholm där vi inte bara jobbar utan även ägnar oss åt roliga aktiviteter i vår wellnessklubb och äter fredagsfrukost ihop!

Vi söker dig som:

· Vill arbeta på en arbetsplats där man satsar på dig som individ och där ditt engagemang räknas

· Har erfarenhet av att leda eller arbeta i agila projekt

· Vill arbeta inom en het och växande bransch

· Vill dela med dig av din kunskap och är beredd att få kunskaper du kommer ha nytta av hela arbetslivet

· Har ett ständigt driv att ifrågasätta, rådge och förbättra

· Kan utveckla i, eller har erfarenhet av IBM TM1 och Planning Analytics, Effectplan, Anaplan eller har erfarenhet av andra systemstöd för planeringsprocessen vi också borde jobba med

Vi söker främst dig som har ett par års erfarenhet som konsult, men har du en bakgrund som Business Controller med erfarenhet av att ha jobbat med system inom budget och prognos tror vi även att det här kan vara en roll som passar dig!

Klicka här om du vill du veta mer om hur vi jobbar!

Vi ser fram emot din ansökan!

  • Förmån: Centralt kontor Centralt kontor
  • Förmån: Karriärmöjligheter Karriärmöjligheter
  • Förmån: Eget ansvar Eget ansvar
  • Förmån: Sex veckors semester Sex veckors semester
  • Förmån: 100% Flex 100% Flex
  • Förmån: Duktiga och roliga kollegor Duktiga och roliga kollegor
Om oss

Enfo är ett nordiskt IT-tjänstebolag som möjliggör datadriven transformation för sina kunder. Vi stödjer våra kunder med olika plattformar, informationshantering och affärslösningar för att skapa intelligentare affärsverksamhet. Vi både utvecklar och driver digitala lösningar, och stödjer våra kunder i att lyckas med komplexitet. Vi är 900 nischade experter som jobbar för en intelligentare värld där teknologi stärker individer, affärer och samhällen.

Bild #0 - Enfo Group AB
Bild #1 - Enfo Group AB
Bild #2 - Enfo Group AB
Bild #3 - Enfo Group AB

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024