NCC logo

NCC Stockholm Heltid

Projektchef Mark & Grundläggning

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Om denna position

Vi söker nu en Projektchef för projekt inom Mark och Grundläggning till division Civil Engineering i Stockholm. Som Projektchef får vara med och påverka genom hela produktionsprocessen, från att vi lämnar anbud till att slutprodukten lämnas över till kund. Vill du vara med när vi utvecklar Stockholms infrastruktur?

Din roll Som Projektchef ansvarar du för ett eller flera projekt parallellt och leder produktionsprocessen tillsammans med platschefer och produktionschef. Du har ett övergripande ansvar för att säkerställa att kundens förväntningar uppfylls samt att projektet genomförs inom bestämda tids-, kvalitets- och kostnadsramar. I rollen stöttar du platscheferna för att projekt ska kunna genomföras med högsta möjliga produktivitet samt i överensstämmelse med NCC:s värderingar. Som Projektchef har du personalansvar för tilldelade resurser inom din enhet samt ansvarar för kundkontakter och merförsäljning i pågående projekt. Du deltar aktivt i utvalda avdelningsgemensamma frågor och fullföljer uppdrag utifrån avdelningen gemensamma handlingsplan.

Din bakgrund För att bli lyckosam i rollen behöver du vara en trygg ledare samtidigt som du har kunskaper inom produktionsprocessen, planering, produktionskalkyler och ekonomisk uppföljning. Vi söker därför dig som har en byggteknisk utbildning och flera års erfarenhet från vår bransch, gärna i en motsvarande befattning. Vi vill också komma i kontakt med dig som kanske arbetar som platschef för markprojekt idag, och gärna skulle vilja utvecklas i rollen som Projektchef.

Din profil Vi värderar samarbete högt och tror att en framgångsrik Projektchef skapar och upprätthåller en bra relation till såväl medarbetare som kunder. För att bli lyckosam i rollen tror vi även att du är resultatinriktad, affärsmässig och tycker att det är roligt att få vara med och utveckla NCC:s verksamhet. Eftersom rollen innebär många kontaktytor, såväl interna som externa, är det viktigt att du är nätverkande och trivs i det sociala rummet. Vi söker därför dig som är duktig på att kommunicera både i tal och skrift, på svenska och delvis engelska.

Vi erbjuder På NCC välkomnas du till en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. I rollen får du möjlighet att vara delaktig i ett framstående och långsiktigt projekt med en stor tjänstemannaorganisation på plats. Förutom trevliga och engagerade kollegor erbjuder vi dig även en rad förmåner och goda utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

NCC är ett familjärt och stort bolag med många resurser för att ta sig an komplexa projekt. Rollen som Projektchef är väldigt rolig om du motiveras av att utveckla andra samtidigt som du får jobbar nära ledningsgruppen och vara med och fatta beslut. En viktig roll för NCC’s framtid helt enkelt!

Johan Henningson, tidigare Projektchef nv. Produktionschef

Din ansökan Vill du bli en del av vårt team? Skicka in din ansökan redan idag eftersom urvalet behandlas löpande! Sista ansökningsdatum är 30 juni 2019. Sök tjänsten genom att besvara 5 enkla frågor! Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta produktionschef Johan Levál tel. 0707- 62 59 58 eller ansvarig rekryterare Hanna Liedberg tel. 0790 - 72 78 12.

Varmt välkommen med din ansökan!

  • Förmån: Karriärmöjligheter Karriärmöjligheter
  • Förmån: Duktiga och roliga kollegor Duktiga och roliga kollegor
  • Förmån: Friskvårdsbidrag Friskvårdsbidrag
  • Förmån: Flextid Flextid
  • Förmån: Intressanta projekt Intressanta projekt
  • Förmån: Rikskortet Rikskortet
Om företaget

Vi erbjuder dig På NCC välkomnas du till en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. I rollen får du möjlighet att vara delaktig i framstående och långsiktiga projekt som bland annat Förbifart Stockholm, utbyggnaden av Roslags- och Tunnelbanan samt mängder av andra spännande projekt. Förutom trevliga och engagerade kollegor erbjuder vi dig även en rad förmåner och goda utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö!

Om oss NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare (2018). NCC skapar framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö.

Bild #0 - NCC
Bild #1 - NCC
Bild #2 - NCC
Bild #3 - NCC
Bild #4 - NCC
Bild #5 - NCC
Bild #6 - NCC
Bild #7 - NCC
Bild #8 - NCC
Bild #9 - NCC
Bild #10 - NCC
Bild #11 - NCC

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024