NCC logo

NCC Stockholm Heltid

Mätchef Roslagsbanan & Fyrklövern

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Om denna position

Vi befinner oss i uppstartsfas av två spännande infrastrukturprojekt på NCC och söker därför två nya Mätchefer till oss! Nu erbjuds du möjligheten att vara med från projektstart och tillsammans med platsledning sätta din prägel på Stockholms infrastruktur.

Om Projekten I centrala Upplands Väsby är vi med och utvecklar ett nytt bostadsområde när Mälarvägen med tillhörande broar ska byggas om till en levenade stadsgata. Ordern uppgår till ett värde om ca 230 mkr och projektet pågår under år 2019–2021. Roslagsbanan ska utrustas med dubbelspår mellan Täby Kyrkby och Kragstalund. Sträckan innefattar tre nya järnvägsbroar samt avancerad spontning, ordern uppgår till ett värde om ca 270mkr och pågår under år 2019–2022. Båda projekten medför utmanande mätningsarbeten med stor variation av arbetsuppgifter.

Din roll Som Mätchef har du en viktig roll för att NCC ska kunna leverera projekt med hög kvalitet och precision. Du har förmånen att följa projekten från anbudsförfrågan till byggslut i ett nära samarbete med såväl produktionsledning som kund. Ditt huvudsakliga ansvar är att planera och driva mätningsarbetet på plats i projektet tillsammans med våra mättekniker. Du leder och fördelar arbetet mellan mätteknikerna samt har en nära dialog med gruppchefen för vår mätorganisation. Du ansvarar för att skapa modeller och relationsunderlag samt för mängdberäkning i projektet. Du är även ett bollplank gentemot nyanställda och delar med dig av din kunskap inom geodesi för att utveckla dina kollegor.

Din Profil För denna rekrytering söker vi dig som har flera års erfarenhet utsättning/mätning inom mark- och anläggning, gärna i liknande projekt. Du har dessutom en eftergymnasial utbildning inom området, fördelaktigt inom mätteknik. Du behöver även ha kunskap inom maskinstyrning, mängdberäkning samt mätprogram som bland annat AutoCAD och Geo. Eftersom rollen innebär samarbete inom hela organisationen, inte minst med våra projekt, har du goda kunskaper i både svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

Förutom din tekniska kompetens tror vi att en bra Mätchef är noggrann och känner stort engagemang för mätarbetet inom NCC. Vi hoppas att du motiveras i samarbetet med andra samt trivs i en stöttande funktion där du får vara med och utveckla våra medarbetare i projekten. Att vara relationsskapande och trivas i det sociala rummet är en fördel eftersom du kommer ha en central funktion i våra projekt, samt är länken mellan mätarna och platsledningen.

Din ansökan Låter detta som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan redan idag eftersom urvalet behandlas löpande! Sista ansökningsdatum är 11 augusti 2019. Du ansöker enkelt genom att besvara de fyra frågorna nedan. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Projektchef Helena Hellgren för Fyrklövern tel. 0703 - 43 83 25 eller Projektchef Esbjörn Lundmark för Roslagsbanan tel. 0707 - 80 61 85, alternativt ansvarig rekryterare Hanna Liedberg tel. 0709 - 72 78 12.

Varmt välkommen med din ansökan!

  • Förmån: Karriärmöjligheter Karriärmöjligheter
  • Förmån: Duktiga och roliga kollegor Duktiga och roliga kollegor
  • Förmån: Friskvårdsbidrag Friskvårdsbidrag
  • Förmån: Flextid Flextid
  • Förmån: Intressanta projekt Intressanta projekt
  • Förmån: Rikskortet Rikskortet
Om företaget

Vi erbjuder dig På NCC välkomnas du till en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. I rollen får du möjlighet att vara delaktig i framstående och långsiktiga projekt som bland annat Förbifart Stockholm, utbyggnaden av Roslags- och Tunnelbanan samt mängder av andra spännande projekt. Förutom trevliga och engagerade kollegor erbjuder vi dig även en rad förmåner och goda utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö!

Om oss NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare (2018). NCC skapar framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö.

Bild #0 - NCC
Bild #1 - NCC
Bild #2 - NCC
Bild #3 - NCC
Bild #4 - NCC
Bild #5 - NCC
Bild #6 - NCC
Bild #7 - NCC
Bild #8 - NCC
Bild #9 - NCC
Bild #10 - NCC
Bild #11 - NCC

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024