If Skadeförsäkring logo

If Skadeförsäkring Stockholm Heltid

Agile Development Lead - Risk and Corporate Control

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

En pusselbit inom en transformationsresa

If IT jobba vidare på sin transformationsresa mot ökad effektivitet, kvalitet och snabbhet och där kan du bli en viktig pusselbit i att driva strukturarbete i förvaltning och leverans av både nya och gamla lösningar!

Som agile development lead är du ansvarig för att driva arbetet framåt för utveckling och underhåll. Dina team består av totalt sett 15 utvecklare och testare i både Stockholm och Riga. Du arbetar nära ledare, produktägare och andra intressenter för att säkerställa helheten kopplat till teamen, arkitektur och målbild.

Om denna position

Din vardag

I din roll kommer du ha ett övergripande ansvar för två verksamhetsområden, Risk och Corporate Control där du aktivt deltar i relaterade styrgrupper och dagligt arbete. I ditt arbete har du stor roll i planerings och budget. Du ansvarar för att ta framutvecklingen av roadmaps samt uppföljning av densamma. Du driver samarbete med intressenter och säkrar att krav är kompletta i dialog med team och produktägare. I det dagliga så leder du utvecklare och testare i regelbundna möten och avstämningar för att skapa framdrift i projekten och främja arbetet för dina teammedlemmar. Som agile development lead kommer du att jobba med strukturfrågor för att förbättra arbetssätt, rutiner och policys. Att upprätthålla helhetstänk över fler domäner är av största vikt. Kontinuerlig dialog med andra kollegor är en viktig del i arbetet samt att utifrån det kunna koordinera resurser i leverans. I din roll är du ansvarig för både egenutvecklade system och standardsystem.

Vem är du?

  • Du har erfarenhet av att leda andra i en teamleverans och facilitera framdrift för medarbetare.
  • Dina tidiga arbetsuppgifter har inkluderat agil metodik där du kunnat anpassa leverans till olika situationer.
  • Du har hanterat BI/DW lösningar kopplat till exempelvis projektledning eller ett leveransansvar.
  • Du har ett intresse för kravhantering och arbetsprocesser.
  • Din utbildning rör troligen ekonomi, data/systemvetenskap eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

  • Förmån: Karriärmöjligheter Karriärmöjligheter
  • Förmån: Eget ansvar Eget ansvar
  • Förmån: Utökat stöd vid föräldraledighet Utökat stöd vid föräldraledighet
  • Förmån: Massage på kontoret Massage på kontoret
  • Förmån: Gratis gym Gratis gym
  • Förmån: Tjänstepension Tjänstepension
Om If Skadeförsäkring och If IT

If försäkrar det som är värdefullt i livet: människor, djur, hem, bilar och andra saker. Vi hjälper också företag att försäkra sina verksamheter så att de kan fungera som vanligt om de drabbas av en skada. Tack vare 6 800 kompetenta medarbetare är våra 3,6 miljoner kunder i Norden och Baltikum rätt försäkrade och kan känna sig trygga med att de får den hjälp de behöver – om något skulle hända.

If IT består av 1100 personer som skapar kunskapsnavet för digitala tjänster för Nordens största teknikbolag inom försäkring – If Skadeförsäkring. If IT utvecklar nya digitala plattformar och stöttar stabfunktioner på verksamhetssidan. If IT är en central del av att göra den digitala kundresan oknepig.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsulter kristin.burrescia@sigma.se alternativt mobil 070-247 20 01 eller jenny.nilsson@sigma.se alternativt mobil 070-301 82 79. Välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.

Bild #0 - If Skadeförsäkring
Bild #1 - If Skadeförsäkring
Bild #2 - If Skadeförsäkring
Bild #3 - If Skadeförsäkring
Bild #4 - If Skadeförsäkring

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024