company coverphoto

Systemförvaltare affärssystem till Kraftpojkarna

Kraftpojkarna AB - Västerås - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Answer questions

The interview starts when applying - no CV or cover letter required.

How it works icon

100% insight

Receive statistics about all applicants - competence, status and the amount of applications.

Om denna position

I ditt jobb som systemförvaltare kommer du att ha ansvaret för flera av våra system men framförallt är fokus på vårt affärssystem SAGE X3. Ett nytt koncerngemensamt affärssystem är under implementering, du kommer att jobba både i projektet och i förvaltningen av systemet.

Du kommer att ha ett nära samarbete med ekonomichef, processansvariga och användare och kravställare inom verksamheten. Andra uppgifter är bla: support till verksamheten, kravställning och avtalshantering gentemot våra systemleverantörer liksom behovsanalys. Planering, prioritering och uppföljning av förvaltningsaktiviteter är flera inslag i ditt jobb.

Du blir även ansvarig för dokumentation och processbeskrivningar.

Om dig:

Du har dokumenterad erfarenhet av systemförvaltning, och vi ser det som mycket positivt om du har erfarenheter av andra affärssystem och processer.

Du har vana av att arbeta med globala system som har samma funktionalitet över flera länder och affärsområden. Erfarenhet från SQL databaser och integrationer både via webservice och filbaserade integrationer är meriterande.

För att lyckas i rollen som systemförvaltare tror vi att du är en person som har lätt för att skapa goda relationer och samarbeta med andra. Du har ett stort kvalitetsfokus och är noggrann i ditt sätt att arbeta.

Du är duktig på att analysera information på ett logiskt, systematiskt och kritiskt sätt för att se förbättringsmöjligheter för både system och processer.

Du pratar och skriver god engelska och svenska.

Placering: Huvudkontoret i Västerås

Ansökan:I denna rekrytering samarbetar vi med Cabeza AB. För frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Malin Schultz: malin.schultz@cabeza.se

Vi hanterar ansökningar löpande och konfidentiellt.

Sökord: systemförvaltare, affärssystem, ERP, systemadministratör, SAGE, Kraftpojkarna, jobb på Kraftpojkarna, systemförvaltare affärssystem, jobb som systemförvaltare

company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto
Job perk:  Karriärmöjligheter

Karriärmöjligheter

Job perk: Intressanta projekt

Intressanta projekt

Job perk: Centralt kontor

Centralt kontor

Job perk: Samhällsansvar

Samhällsansvar

Job perk: Duktiga och roliga kollegor

Duktiga och roliga kollegor

Job perk: Eget ansvar

Eget ansvar

Om företaget

Kraftpojkarna levererar framtidens energiinnovationer - inom solenergi, energilagring & laddinfrastruktur, och är Skandinaviens största systemdistributör inom detta. Vi jobbar med framtiden viktigaste energikällor – förnybara, billiga och hållbara.

Sedan starten 2012 har vi vuxit snabbt och har en unik affärsmodell som bygger på paketering och leverans av teknikledande energisystem.

Vi har en kraftigt ökande efterfrågan på våra produkter och tjänster för att generera el av solens energi. Tillsammans med nya möjligheter inom energilagring, -optimering och laddning kommer efterfrågan att öka ännu mer under kommande år.

Idag är vi 50 anställda; från 2017 till 2018 hade vi en tillväxttakt på 91%. Revolutionen har bara börjat! Vill du vara med på fortsättningen? Då finns nu en ypperlig chans att söka jobbet som systemförvaltare.