company coverphoto

Frontend eller backend?

B3 Consulting Group AB - Stockholm - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Easy & smooth

Apply to multiple jobs using the same platform.

How it works icon

100% transparency

Compare your skills and experience to other applicants.

Om denna position

Här på B3 strävar vi kontinuerligt mot att vara Sveriges bästa arbetsgivaregenom att bygga en genuint varm, kreativ och öppen kultur, där medarbetarna har en hög grad av frihet och eget ansvar. Vi tror på balans i livet och engagerar oss i en mängd olika Wellnessaktiviteter som yoga, simning och crossfit, till fotografi, matlagning och musik! Det är också en självklarhet för oss att ta ansvar för det samhälle vi lever och verkar i, bland annat genom att stötta organisationer som My Dream Now, Pink Programming och Suicide Zero.

Nu behöver vi bli fler drivna utvecklare inom Java, .NET och moderna ramverk som Angular, Aurelia, React och Vue. B3 hjälper kunder som Gröna Lund, King, ComHem, Filmstaden, Nordic Choice Hotels och SJ med allt ifrån webblösningar till integrationer och styrsystem. Hos oss kan du komma att arbeta med att utveckla mobila betallösningar, stoppa pengatvätt eller programmera styrsystem till rymdraketer.

Du kommer att bli en del av ett nytänkande konsultbolag med mycket energi och hjärta samt få ett gäng nya kollegor som brinner för webb- och systemutveckling i teknikens framkant.

Låter det intressant? Varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Om företaget

B3 är ett annorlunda konsultbolag, för att vi vågar vara det! Här är vi specialister som valt att simma utanför huvudströmmen, yrkesmänniskor som gillar utmaningar och som utvecklas av att ha mycket ansvar – och stor frihet!

På B3 driver och utvecklar vi lösningar åt flera av Sveriges ledande företag som ofta håller sig i framkant gällande teknikval och ambition. De anlitar oss som utvecklare, arkitekter, tekniska projektledare mm. Beroende på våra kunders önskemål levererar vi våra tjänster som projekt eller som kompetensförstärkning, och där du som konsult har stor frihet att välja vilken arbetsform du gillar bäst.

company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto