Hammer & Hanborg logo

Hammer & Hanborg Malmö Heltid

Rekryteringskonsult

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Introduktion

Större delen av dagarna hjälper vi både våra kunder att hitta nya fantastiska medarbetare, och våra kompetenta kandidater att hitta nya organisationer att jobba i. Nu ska vi göra det till oss själva! Eftersom en av våra medarbetare på Malmökontoret kommer att gå vidare till nya spännande utmaningar utanför Hammer & Hanborg söker vi en ny kollega!  Tillsammans med Ida Krüger kommer du att arbeta på vårt Malmökontor. Ni kommer lokalt att vara två medarbetare och samtidigt vara en del av ett större Hammer & Hanborg med kollegor i både Stockholm och Oslo. Läs Idas blogg om tankarna när en kollega slutar och fokus framåt.   

Genom att vara experter på att utveckla organisationer och människor vill vi på Hammer & Hanborg bidra till att forma Framtidens professionella liv. 


Om denna position

Vad kommer du att jobba med?

Att jobba som rekryteringskonsult på Hammer & Hanborg innebär att du arbetar med försäljning genom att skapa förtroende och agera konsultativt. Vi har en fin kundbas som ska underhållas och självklart både utvecklas och växa. Till din hjälp kommer du att ha både Marketing Automation- och CRM-system. Marknaden utgör i huvudsak av Skåne och Västra Götaland, men kunder finns i hela Götaland.

Du kommer att arbeta med rekryteringsuppdrag till både fasta tjänster och tidsbegränsade uppdrag, till största delen roller inom marknadsförings- och kommunikationsområdet. En viktig del av jobbet är att bygga och utveckla relationer med både kunder och kandidater.

Du ansvarar för hela rekryteringsprocessen, från att utforma kravprofil och skriva annons till att göra urval, intervjua, återkoppla på testresultat och utvärdera referenser. Uppföljning av genomförda uppdrag med både kund och kandidat ingår självklart också. Vi gillar långsiktiga relationer.

Vi ser att hållbar kompetensförsörjning är mer än rekrytering, därför stöttar vi även organisationer med att utveckla kultur, arbetssätt och kompetenser och du kommer att ha utrymme att utvecklas inom ett specialistområde utifrån ditt eget intresse och erfarenhet.

Genom att delta och genomföra event, webinars etc kommer du tillsammans med marknadsavdelningen bygga vidare på Hammer & Hanborgs varumärke i södra Sverige. 

Vad behöver du vara bra på och ha med dig?

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du är van att driva projekt från start till mål, ibland självständigt och i andra fall tillsammans med kollegor. Du motiveras av att göra affärer och bygga långsiktiga relationer med våra uppdragsgivare. Vi tror att du har några års erfarenhet av en säljande roll, gärna i en konsultverksamhet.

Du behöver vara trygg i att kommunicera på både svenska och engelska i möten med kunder och kandidater men även för kravprofiler, jobbannonser och uppdragsbeskrivningar.

Att du gillar att utveckla relationer och människor ser vi som en självklarhet. 

  • Förmån: Duktiga och roliga kollegor Duktiga och roliga kollegor
  • Förmån: Eget ansvar Eget ansvar
  • Förmån: Intressanta uppdragsgivare Intressanta uppdragsgivare
  • Förmån: Arbete i team Arbete i team
  • Förmån: Friskvårdsbidrag Friskvårdsbidrag
  • Förmån: Kollektivavtal Kollektivavtal
Om företaget

Hammer & Hanborg är ett konsultföretag som utvecklar människor, företag och organisationer. Vi erbjuder kompetens, talang och konsulttjänster. Idag har vi ca. 25 anställda fördelat på våra kontor i Malmö, Stockholm och Oslo. Dessutom har vi ytterligare ca 70 konsulter i uppdrag ute hos våra kunder.

Vi vet att framtidens professionella liv kommer se helt annorlunda ut. Kompetensbrist är det största hindret för tillväxt i alla branscher, därför tar vi hela tiden fram nya insikter och arbetsmetoder för att kunna kompetenssäkra organisationer för framtiden.   

I vår värld finns det ingen motsättning mellan att vara rättvis och affärsinriktad, eller mellan att vara innovativ och långsiktig. Istället ser vi detta som en förutsättning för framgång.

För oss är det skillnad på att bara vara bra och att vara rätt. Kompetens är mycket mer än CV och vi matchar alltid utifrån potential, värderingar och motivation. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför alla sökande. Vi tycker det ska vara kul att jobba och tror på samarbeten som bygger på förtroende och schyst agerande. Vi uppmuntrar och utmanar varandra och våra kunder att vilja och våga utvecklas. Tillsammans skapar vi framtidens professionella liv. 

Läs mer om Hammer & Hanborg.

Bild #0 - Hammer & Hanborg

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024