Hammer & Hanborg logo

Hammer & Hanborg Stockholm Heltid

Talent Wizard

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Introduktion

Är du en nätverkare utan dess like? Vill du vara med och skapa framtidens professionella liv? Försöker du alltid hitta ”the perfect match”?

Om denna position

Vi söker dig som vill fokusera på proaktivt nätverksbyggande och sourcing av kandidater. Du blir ansvarig för att proaktivt söka talang till roller på alla nivåer genom en rad olika kanaler för att nå rätt målgrupper. Du ansvarar för både planering och genomförande av hela processen. Du får även en rådgivande roll inom talangförsörjning, rekryteringstrender och konkurrensbilden för specifika kompetensområden, både internt och externt.

För att lösa våra uppdrag jobbar du tillsammans med Hammer & Hanborgs professionella rekryteringskonsulter. Tillsammans identifierar ni bristkompetenser för att du proaktivt ska attrahera och bygga relationer med dessa personer. Talangerna du identifierar kommer du att få möjlighet att proaktivt och vid specifika uppdrag pitcha in och presentera för både kollegor och kunder.

Dina främsta arbetsuppgifter

  • Hitta, screena och kvalitetssäkra kandidater till specifika uppdrag
  • Proaktivt bygga och underhålla talangpipen med fokus på kompetenser inom kommunikation, marknad och digitalt
  • Samarbeta med rekryteringskonsulter för att förstå nuvarande och framtida behov av specifika kompetenser
  • Generera innovativa idéer och dela information för att utveckla effektiva strategier för att identifiera kompetensprofilerna
  • Bygga relationer med potentiella kandidater genom både fysiskt och digitalt nätverksarbete

Om du vill arbeta i en organisation med hög innovationstakt, självledarskap och motiveras av att påverka ditt arbete, så är det här rollen för dig!

  • Förmån: Duktiga och roliga kollegor Duktiga och roliga kollegor
  • Förmån: Eget ansvar Eget ansvar
  • Förmån: Intressanta uppdragsgivare Intressanta uppdragsgivare
  • Förmån: Arbete i team Arbete i team
  • Förmån: Friskvårdsbidrag Friskvårdsbidrag
  • Förmån: Kollektivavtal Kollektivavtal
Om företaget

Hammer & Hanborg är ett konsultföretag som utvecklar människor, företag och organisationer. Vi erbjuder kompetens, talang och konsulttjänster. Idag har vi ca. 25 anställda fördelat på våra kontor i Malmö, Stockholm och Oslo. Dessutom har vi ytterligare ca 70 konsulter i uppdrag ute hos våra kunder.

Vi vet att framtidens professionella liv kommer se helt annorlunda ut. Kompetensbrist är det största hindret för tillväxt i alla branscher, därför tar vi hela tiden fram nya insikter och arbetsmetoder för att kunna kompetenssäkra organisationer för framtiden.   

I vår värld finns det ingen motsättning mellan att vara rättvis och affärsinriktad, eller mellan att vara innovativ och långsiktig. Istället ser vi detta som en förutsättning för framgång.

För oss är det skillnad på att bara vara bra och att vara rätt. Kompetens är mycket mer än CV och vi matchar alltid utifrån potential, värderingar och motivation. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför alla sökande. Vi tycker det ska vara kul att jobba och tror på samarbeten som bygger på förtroende och schyst agerande. Vi uppmuntrar och utmanar varandra och våra kunder att vilja och våga utvecklas. Tillsammans skapar vi framtidens professionella liv. 

Läs mer om Hammer & Hanborg.

Bild #0 - Hammer & Hanborg

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024