CIDAN Machinery logo

CIDAN Machinery Götene Heltid

Fabrikschef till CIDAN Machinery

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Introduktion

Nu finns möjligheten att axla i rollen som Fabrikschef till CIDAN Machinery, ett expansivt internationellt företag. För rätt person erbjuds stort handlingsutrymme, korta och snabba kommunikations- och beslutsvägar samt möjligheten att spela en mycket stor roll för bolagets framgång. Vill du vara med och driva vår utveckling?

Om denna position

Som fabrikschef på CIDAN har du fullt ansvar för bolagets produktion som omfattar komponenttillverkning, montering, utleveranser, inköp, materialhemtagning, produktionsplanering, kvalitet och produktionsteknik. Bolaget står inför stor tillväxt både nationellt och internationellt och det kräver en väl anpassad och utvecklad produktionsenhet. Ditt uppdrag blir att bereda bolagets produktionskapacitet och med det säkerställa att produktionen drivs rationellt och anpassat efter marknadens behov. Din insats blir viktigt för att ta bolaget till nästa nivå. 

Ditt ansvar är att utveckla fabriken och dess organisation, involvera ditt produktionsteam och nyttja den potential av kompetens och erfarenhet som finns. Med dig i rollen som fabrikschef skapas förutsättningar för engagemang hos våra medarbetare, införande av en genomtänkt produktionsfilosofi och en väl planerad organisation med optimerade flöden. Fabrikschefen rapporterar till VD och placeringsorten är Götene.

Vem är du? Vi söker dig som har erfarenhet av att vara fabrikschef/produktionschef inom tillverkande industri. Det är viktigt att du har dokumenterad kunskap inom ledarskap, underhåll, produktionsteknik, projektledning och LEAN. Din erfarenhet är viktig men än mer ser vi till hur du vågar ta för dig och vilket driv och engagemang du har för att få företaget att växa och utvecklas mot uppsatta mål. Du har en relevant högskolexamen och behärskar det engelska och svenska språket väl.

Vill du veta mer? Låter detta intressant så tveka inte utan ansöka. CIDAN samarbetar i denna rekrytering med Sigma Recruit. Har du frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Kerstin Stener, kerstin.stener@sigma.se, 070-304 69 19 eller Linda Samuelsson, linda.samuelsson@sigma.se, 070-216 37 52.

Om företaget

CIDAN Machinery är sedan 1907 ett väletablerat företag inom maskintillverkning, försäljning och service till plåtbearbetningsindustrin. Idag är vi en ledande tillverkare av plåtbearbetningsmaskiner och vår goda tillväxt och lönsamhet möjliggör stora satsningar. Vi marknadsför varumärkena GÖTENEDS, CIDAN, FORSTNER och nuIT över hela världen med USA som största marknad. I Götene finns gruppens huvudkontor, produktutveckling och produktion av gradsaxar och kantvikmaskiner, därtill finns etableringar i USA, Österrike, Kina och Danmark. Gruppen har cirka 200 anställda och omsätter cirka 430 Mkr. Se mer information på www.cidanmachinery.se

Bild #0 - CIDAN Machinery
Bild #1 - CIDAN Machinery

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024