company coverphoto

Affärsutvecklare CRM

Västtrafik - Göteborg - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Answer questions

The interview starts when applying - no CV or cover letter required.

How it works icon

100% insight

Receive statistics about all applicants - competence, status and the amount of applications.

Om denna position

Din vardag

Som Affärsutvecklare är du en nyckelperson i vår strävan att hela tiden bli mer relevanta och öka det upplevda värdet av våra tjänster. Vi vill förstå och agera på kundbeteenden och kundinsikter, och kommunicera rätt budskap i rätt kanal vid rätt tillfälle. I den här rollen får du möjlighet att vara med och utveckla nya sätt att arbeta med CRM och marketing automation.

Du ansvarar för målgruppssegmentering och analys av både våra befintliga och potentiella kunder. Genom att analysera data och fånga kundsinsikter formar du värdeskapande erbjudanden.

I rollen som Affärsutvecklare arbetar du på såväl strategisk som operativ nivå. Du är med och formar helheten och driver förändring, samverkar och bidrar till att sätta roadmap och effektmål. Du jobbar också operativt med kampanjer, tillsammans med exempelvis analytiker, innehållsansvariga och projektledare.

Du ingår i Försäljningsavdelningen som ansvarar för all försäljning av biljetter till både privat- och organisationskunder.

Vem är du?

Vi söker dig som är affärsmässig, ser möjligheterna och kan konkretisera dem till handling.

Du har dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat framgångsrikt med CRM-/kundprogram och lojalitetskoncept. Vi ser också att du har relevant utbildning inom området och stor erfarenhet av data- och kundriven affärsutveckling samt erfarenhet av marketing automation-verktyg, ClickDimensions eller liknande.

För att lyckas i rollen behöver du bred erfarenhet av projektledning. Vi ser också gärna att du arbetat agilt.

Då rollen innebär många kontaktytor och arbete i tvärfunktionella team såväl internt som externt så söker vi dig som kan skapa goda arbetsrelationer och högt engagemang. Du har även en analytisk förmåga, kan driva saker framåt och skapa en god struktur för dig själv och andra.

Vi värdesätter ett transparent och prestigelöst förhållningssätt med förmågan att leda och samverka i team.

Vi vill att Västtrafik skall präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Patrik Jensen på patrik.jensen@sigma.se, mobil 070-237 57 34

Välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.

company coverphoto
company coverphoto

Om Västtrafik

Västtrafik ansvarar för kollektivtrafiken i Västsverige. Varje dag väljer över 400 000 kunder att resa med våra bussar, tåg, spårvagnar och båtar. Genom att utveckla och erbjuda hållbara resor och smarta tjänster vill vi vara det självklara valet när du reser. På så sätt bidrar Västtrafik till det goda livet i Västra Götaland och till en attraktiv och konkurrenskraftig region. Västtrafik ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.

Expand section