Cramo Adapteo logo

Cramo Adapteo Stockholm Heltid

Infrastructure and Security Manager

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Om jobbet
DIN VARDAG

Infrastructure and Security Manager är en ny roll hos Adapteo som just nu genomför en avknoppning ifrån Cramo samt integration med Nordic Modular Group AB som förvärvats under 2018. Detta innebär att en helt ny IT-organisation ska byggas upp och som Infrastructure and Security Manager kommer du ges möjligheten att tillsammans med CIO forma rollen.

Som Infrastructure and Security Manager kommer du vara ansvarig för IT-infrastrukturen samt informationssäkerhetstjänster. Du kommer vara den som sätter den strategiska inriktningen av Adapteos infrastruktur samt kravställer och följer upp mot leverantörer för att säkerhetsställa att det finns en god IT-infrastruktur för all kommunikation. Vidare ansvarar du för Adapteos informationssäkerhet och efterlevnad genom hela organisationen.

Med din seniora erfarenhet förväntas du sätta dig in i affären snabbt och förstå hur organisationen är uppbyggd samt vilka krav som ställs från verksamheten för att bygga upp en stabil plattform.

Vidare kommer dina arbetsuppgifter bland annat bestå av:

-         Arbeta proaktivt, sätta upp ramverk för IT-infrastruktur och säkerhet

-         Ta ett ägandeskap över infrastrukturmiljön hos Adapteo för att säkerhetsställa användarvänlighet och kostnadseffektiva lösningar

-         Se till att hålla dig uppdaterad kring trender på marknaden

-         Säkerställa att Adapteos informationssäkerhets policys uppdateras och efterlevs genom hela organisationen

Rollen är baserad i centrala Stockholm varifrån du kommer att utgå och resor till kontor och leverantör både inom och utanför Sverige ingår som en del av arbetet.

VEM ÄR DU

För att ta dig an rollen som Infrastructure and Security Manager arbetar du proaktivt samt har ett öga för användarvänlighet till slutanvändaren. Du besitter goda kunskaper av arbete i en internationell affärsmiljö och har en gedigen erfarenhet av IT-infrastruktur samt kunskap inom Microsoftteknologierna. Detta kompletterar du med en högskoleutbildning och goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift.

Det är fördelaktigt om du har arbetat i projektform och skapat dig en vana kring att strukturera och planera flera olika uppgifter samtidigt. Som person är du kommunikativ och förtroendeingivande vilket är av vikt då du kommer vara länken mellan IT och verksamhet. Du tycker kompetensutveckling är roligt och breddar gärna dina kunskaper när du får möjlighet.

Om företaget

Med Adapteo får ni tryggheten av en leverantör med över 30 års erfarenhet av moduler och paviljonger. Vi utvecklar flyttbara lokaler för nästan alla typer av verksamheter. Våra kunder utgörs av alltifrån stora börsföretag till små familjeföretag, skolor, förskolor, ambassader, kommuner och landsting. Vi kännetecknas av kunniga medarbetare och ett genuint engagemang där kunden alltid sätts i centrum. Där andra bara gör affärer skapar vi långsiktiga kundrelationer. Det är därför många av våra kunder hyr lokaler om och om igen. Vi har dessutom ett brett kontaktnät av entreprenörer inom varje tänkbart område. Ni får all kunskap samlad i samarbete med oss - enklare kan det knappast bli. Hela vår verksamhet är självklart certifierat enligt ISO 9001 och 14001.

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024