company coverphoto

Application Manager

Cramo Adapteo - Stockholm - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Answer questions

The interview starts when applying - no CV or cover letter required.

How it works icon

100% insight

Receive statistics about all applicants - competence, status and the amount of applications.

Om jobbet

DIN VARDAG

Application Manager är en ny roll i organisationen då man bryter ut Adapteo ifrån Cramo efter andra bolag har förvärvats. Detta innebär att en helt ny IT-organisation ska byggas upp och som Application Manager kommer du ges möjligheten att forma rollen och sitta i nya fräscha lokaler på Hamngatan i centrala Stockholm.

I denna roll kommer du arbeta proaktivt och ta det övergripande och globala ansvaret av bolagets ERP (MS Dynamics NAV) och CRM (SuperOffice). Inledningsvis kommer du sätta den tekniska roadmapen och se över processer för de befintliga systemen. Vidare innebär arbetet att du agerar mellanhanden mellan verksamheten och Adapteos leverantörer; du kommer kravställa, se över förbättringar, säkerställa satta servicenivåerna och hålla interna utbildningar.

Vidare kommer dina arbetsuppgifter bland annat bestå av:

  • Aktivt stötta affärsutvecklingen med ett IT-perspektiv inom områden som Digital transformation, Business Intelligence och Customer Relationship Management
  • Du håller dig uppdaterad om trender och sätter Best-Practice för applikationslandskapet
  • Du kommer hålla i ett CRM-råd med samtliga SuperUsers inom området för att diskutera behov, utmaningar och sammanställa krav.
  • Ta fram budgetunderlag, hantera budgetering och uppföljning och rapportering befarande applikationerna.
VEM ÄR DU

För att axla denna roll är det av vikt att du besitter god verksamhetsförståelse och är van att arbeta proaktivt. Du är smidig i din kommunikation och det är av vikt att du har god teknisk förståelse och arbetat med verksamhetsnära system som ERP eller CRM i minimum fem år. Detta kompletterar du med en högskoleutbildning och goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift.

Det är meriterande om du arbetat med leverantörskontakt.

Som person är du positiv, du har ett drivande engagemang och är flexibel inför förändringar som kan ske på arbetsplatsen. Därtill är du en god kommunikatör som kan prata med olika instanser och är förtroendeingivande.

I denna rekrytering samarbetar Unifaun AB med Wise IT. Vill du veta mer, kontakta ansvariga rekryteringskonsult Nadja Zeki, nadja.zeki@wiseit.se. Urval sker löpande. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Om företaget

Med Adapteo får ni tryggheten av en leverantör med över 30 års erfarenhet av moduler och paviljonger. Vi utvecklar flyttbara lokaler för nästan alla typer av verksamheter. Våra kunder utgörs av alltifrån stora börsföretag till små familjeföretag, skolor, förskolor, ambassader, kommuner och landsting. Vi kännetecknas av kunniga medarbetare och ett genuint engagemang där kunden alltid sätts i centrum. Där andra bara gör affärer skapar vi långsiktiga kundrelationer. Det är därför många av våra kunder hyr lokaler om och om igen. Vi har dessutom ett brett kontaktnät av entreprenörer inom varje tänkbart område. Ni får all kunskap samlad i samarbete med oss - enklare kan det knappast bli. Hela vår verksamhet är självklart certifierat enligt ISO 9001 och 14001.

Expand section