Verisure Field Sales logo

Verisure Field Sales Stockholm Heltid

​Säkerhetssäljare till Huddinge, ansök utan CV!

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Om jobbet

Vi är i en expansiv fas och söker fler vassa personer till vår säljstyrka med ambition att växa in i en Team Leader-roll. Från start blir du en del av ett grymt säljteam där du lär dig försäljningsarbetet från grunden. Framåt har rätt person möjlighet att bygga upp och leda sitt egna säljteam. Våra medarbetare är vår största tillgång, därför får du de bästa förutsättningarna att växa hos oss, både i karriären och som person.

Vi erbjuder dig:

  • Attraktiv lön med en fast del och provision utan tak
  • Tjänstebil
  • Arbete i ett litet säljteam med en teamledare som ger dig daglig coaching
  • Möjlighet till snabb karriär med tidigt personalansvar
  • Säljtävlingar med attraktiva priser, så som resor till Miami och Dubai
  • Kollektivavtal och friskvårdsbidrag

Vad innebär tjänsten?

Som säljare besöker du privatpersoner för kostnadsfri rådgivning om säkerhet för ett smartare hem, samt säljer produkter till dem. Du ansvarar för hela säljprocessen från bokningar och genomförande av kundbesök till avtalsskrivning. Om du tar klivet in i rollen som Team Leader så ansvarar du för ett team av fältsäljare och kombinerar ditt egna försäljningsarbete med ett proaktivt arbete för att lyfta teamets prestation och nå uppsatta budgetmål.

Tjänsten är placerad hos MRO Larm som sedan flera år är franchisetagare till Verisure AB - marknadsledande leverantör av larm till villa och lägenhet.

Vi söker dig som:

  • Har B-körkort, då bil används dagligen i rollen
  • Behärskar svenska i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande
  • Är fri från anmärkningar i belastningsregistret (då Verisure är ett auktoriserat bevakningsföretag)

Som person drivs du av att arbeta mot uppsatta mål och är socialt kompetent, ansvarsfull och självgående. Du är engagerad och sätter kunden i första rummet.

Sök direkt utan CV

Hos oss ansöker du utan CV och behöver bara svara på några korta frågor om dig själv. Det gör du enkelt även från mobilen. Urval sker löpande så ta chansen och skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via mail pga. GDPR. Under rekryteringsprocessen tar vi UC och utdrag ur belastningsregistret.

Har du frågor? Läs mer på vår karriärsida eller kontakta Susanna Hellgren på 072-160 66 02 eller mail susanna.hellgren@verisure.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Om företaget

Verisure erbjuder professionellt övervakade brand- och inbrottslarm och faktum är att vårt hemlarm är det mest installerade i Sverige. Tack vare ett starkt fokus på kvalitet och service är våra 300 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen. Med vår framtidssäkra plattform och professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och uppkopplade tjänster för det smarta hemmet. Verisure är en del av Securitas Direct Group. Med fler än 2,5 miljoner kunder och 10 000 anställda i 14 länder, är vi nummer ett i Europa.

Bild #0 - Verisure Field Sales
Bild #1 - Verisure Field Sales
Bild #2 - Verisure Field Sales
Bild #3 - Verisure Field Sales
Bild #4 - Verisure Field Sales
Bild #5 - Verisure Field Sales

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024