company coverphoto

PHP-utvecklare

Vaimo - Ängelholm / Malmö - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Easy & smooth

Apply to multiple jobs using the same platform.

How it works icon

100% transparency

Compare your skills and experience to other applicants.

Introduktion

Vi på Vaimo växer och söker nu duktiga PHP-utvecklare till vårt gäng i Ängelholm, Malmö, Köpenhamn, Falkenberg eller Göteborg!

Om denna position

Till något av våra PIM-kontor söker vi dig som föredrar en platt organisation med en familjär, entreprenöriell stämning samtidigt som du kommer ha ett tryggt, globalt företag i ryggen. Du brinner för kod och trivs med att jobba med kollegor i ett nära samarbete. Våra utvecklare kommer in i ett tidigt skede i alla våra projekt, för att från början kunna ta fram den bästa lösningen till kunden. Du blir med andra ord en viktig länk i vår framgång och är inblandad i alla projektets faser.

Du behöver inte ha utbildning på högskolenivå så länge du har ett stort tekniskt intresse och är genuint intresserad av att göra bra lösningar. Troligen har du programmering som ett fritidsintresse och håller dig naturligt uppdaterad på nya trender och möjligheter inom PHP och MySQL. Du tycker om att samarbeta med kollegor, är ödmjuk och flexibel inför olika situationer. Från tidigare arbete har du jobbat med att hantera integrationer mellan olika system och plattformar, om inte annat ser du inga problem att lära dig detta.

Kontakt

Vaimo samarbetar i den här rekryteringen med Experis IT, med lång erfarenhet av rekrytering av IT-chefer och -specialister. Vill du ha mer information, är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Igor Micanovic på tele 040 - 665 61 44 eller igor.micanovic@se.experis.com, alternativt rekryteringskonsult Patrik Wolf på tele 040 - 660 63 20 eller patrik.wolf@se.experis.com

Vi ser fram emot Din ansökan!

Om företaget

Vaimo är en strategisk partner och helhetsleverantör inom e-handel och omnikanal. Vi hjälper företag över hela världen att kraftigt öka sin försäljning med digitala lösningar i alla kanaler inom såväl B2C som B2B. Vi har 300 specialister i över tio länder. Med kontor i Sverige, Norge, Finland, Danmark, England, Estland, Lettland, Ukraina, Sydafrika, Förenade Arabemiraten och Japan. Vaimo för samman kompetenta, kreativa och passionerade människor från hela världen. Alla anställda är målmedvetna och fokuserade på att göra sitt allra yttersta för att leverera resultat åt våra kunder.

Vaimos senaste satsning är ett PIM Center of Excellence där vi samlar all vår kompetens inom PIM (Product Information Management). Våra kunders utmaningar är komplexa och de räknar med att vi löser deras behov, oavsett var i världen de har sina affärer. På kontoret i Ängelholm är vi idag tio personer som har arbetat med PIM lösningar i över sex år, i tillägg finns kontor i Göteborg, Falkenberg, Malmö och Köpenhamn. Vi har stark efterfrågan på våra tjänster och kan därför erbjuda fler att bli en del av vår spännande framtid.

Vi erbjuder dig

  • Möjlighet att jobba i olika typer av små och stora projekt, såväl med svenska och globala kunder
  • Möjlighet att få jobba med systemutveckling i ett litet team där ni själva sätter ramar för hur ni vill jobba
  • Fria händer att jobba med nya lösningar som innebär ny teknik
  • Att vara med och skapa den resa vi ska göra med allt från processer, rutiner, teknik och verktyg
  • Möjlighet att lära dig nya tekniker, verktyg och programmeringsspråk i regelbundet kompetensutbyte med kollegor
Expand section
company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto