company coverphoto

IT- och digitaliseringschef till Huge Bostäder!

Huge Bostäder AB - Stockholm - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Answer questions

The interview starts when applying - no CV or cover letter required.

How it works icon

100% insight

Receive statistics about all applicants - competence, status and the amount of applications.

Om jobbet

Huge Bostäder söker nu efter en IT- och digitaliseringschef där du kommer att vara involverad i tekniken och samtidigt vara den som leder teamet framåt. Har du arbetat inom IT-drift tidigare och gillar att ta ansvar så kan du vara den personen som vi letar efter!

DIN VARDAG

Som IT- och digitaliseringschef kommer du att arbeta både operativt och strategiskt, där du kommer vara ansvarig för att säkerställa IT-driften och ha systemägaransvar. Du är ansvarig för upphandlingar samt avtal gällande exempelvis drift och telefoni som i dagsläget är outsourcad.

Rollen innebär även personalansvar över ett team om tre personer, som bland annat innebär stöttning av medarbetarna, koordinering, planering och uppföljning av ärenden och andra aktiviteter.

Därtill kommer du arbeta med att effektivisera arbetet gällande automatisering och digitalisering, driva utvecklingsfrågor inom IT samt stödja strategiska planer för att ligga i teknisk framkant. Rollen innebär även att stötta och hjälpa dina medarbetare vid behov.

VEM ÄR DU

För att lyckas i rollen har du minst fem års erfarenhet av generell IT-drift och support samt erfarenhet av leverantörskontakt. Du har haft en ledande position tidigare som Team Lead eller gruppchef. Det är meriterande om du tidigare har drivit digitaliseringsfrågor, förändringsarbete och arbetat med telefoni. Detta kompletterar du med flytande kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.

Som IT- och digitaliseringschef drivs du av att leverera hög service och du har ett brinnande teknikintresse och engagemang i det arbete du tar dig an. Tjänsten passar dig som är öppen, prestigelös, kommunikativ och en naturlig ledare. Vidare är du strukturerad och besitter en god prioriteringsförmåga.

Om företaget

Huge Bostäder AB är ett kommunalt fastighetsbolag – ägare är Huddinge kommun som blev utsedd till Årets kommun 2017. Vår affärsidé är att med människa och miljö i fokus äga, utveckla och förvalta bostäder och lokaler som ökar livskraften i Huddinge. Vi har drygt 8000 lägenheter, varav cirka 700 är studentbostäder och 300 är seniorbostäder. I vårt bestånd har vi även fyra helägda samt två delägda stadsdelscentrum – ett av dem är Huddinge centrum. Vi har cirka 165 anställda fördelade över flera områdeskontor i Huddinge Kommun.