company coverphoto

IS/IT Application Specialist

TePe Munhygienprodukter AB - Malmö - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Answer questions

The interview starts when applying - no CV or cover letter required.

How it works icon

100% insight

Receive statistics about all applicants - competence, status and the amount of applications.

Söker dig som brinner för förändring och innovation!

TePe växer och vi söker dig som vill vara med och bidra till vår vision – att människor ska kunna behålla sina tänder hela livet. Med våra funktionella kvalitetsprodukter, som vi tillverkar i Malmö, vill vi göra god munhälsa möjlig för alla. Vi söker dig med ett genuint driv och nyfikenhet inom IS/IT och som brinner för förändring och innovation.

company coverphoto

Om denna position

Din nya utmaning

På TePe kommer du att ingå i ett dynamiskt IS/IT team på 5 personer där du får ta mycket ansvar, driva den framtida globala IT-miljön och medverka i en mängd olika projekt inom koncernen. Vi verkar i en internationell kontext, med dotterbolag i 8 länder, och du kommer att ha stora kontaktytor med användare inom hela koncernen. Du rapporterar till IS/IT Manager, utgår från Malmö och besöker våra dotterbolag några gånger per år.

För att effektivt stödja en internationell verksamhet i tillväxt kommer du i din roll att ansvara för vår framtida applikationsportfolio, med undantag för ERP och BI, samt driva och medverka i flertal internationella IT-projekt. Då vi är en mindre organisation är det här en bred roll med både operativa och strategiska inslag

Du kommer exempelvis:

• Projektleda, samt medverka i flertalet IT-relaterade projekt.

• Etablera rutiner och processer kring införande och förvaltning av nya system och mjukvaror.

• Arbeta med verksamhetens framtida SaaS-strategi.

• Agera kravställare gentemot leverantörer och samarbetspartners.

• System och utvecklingsansvar för områdena Office 365, Intune och Citrix.

Vem är du?

För den här rollen söker vi dig som har minst 5 års erfarenhet och dokumenterad erfarenhet av att driva IT-relaterade förändringsprojekt och systemimplementationer. En tänkbar bakgrund är att du har arbetat som konsult inom IS/IT. Du har för vana att agera kravställare gentemot leverantörer och samarbetspartners.

Som person är du positiv, prestigelös, proaktivt och initiativrik. Du har ett brinnande intresse av hur teknik kan hjälpa verksamheten och slutanvändaren. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både skriftligt och muntligt. För att trivas och lyckas med arbetet är du genuint intresserad av att samarbeta med andra och att dela med dig av dina erfarenheter och kunskaper. Som person är du strukturerad, kommunikativ och drivs av att leverera kvalitativa projekt i tid.

Vi erbjuder ett varierande och utmanande arbete med möjlighet att påverka så väl din egen som TePes utveckling. Tycker du som vi att det är viktigt att det är kul att gå till jobbet, så hoppas vi att du söker tjänsten!

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vid frågor kontakta gärna rekryteringskonsult Sylvia Juhl på sylvia.juhl@sigma.se / 0702-396599. Välkommen med din ansökan!

company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto
Job perk: Massage på kontoret

Massage på kontoret

Job perk:  Karriärmöjligheter

Karriärmöjligheter

Job perk: Arbete i team

Arbete i team

Job perk: Duktiga och roliga kollegor

Duktiga och roliga kollegor

Job perk: Eget ansvar

Eget ansvar

Job perk: Tjänsteresor

Tjänsteresor

Om TePe

TePe Munhygienprodukter AB är ett svenskt företag grundat 1965. Sortimentet av mellanrumsborstar, tandborstar och tandstickor är framtaget i samarbete med tandvårdsexpertis med syfte att främja en god munhälsa. All design, utveckling och produktion bedrivs vid huvudkontoret i Malmö. Dotterbolag i åtta länder och distributörer i över 60 länder marknadsför produkterna, som huvudsakligen säljs via tandvård, apotek och dagligvaruhandel. TePe har 350 anställda och en omsättning på 750 mkr (2018).

Expand section