company coverphoto

Project Manager

Creuna - Stockholm - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Easy & smooth

Apply to multiple jobs using the same platform.

How it works icon

100% transparency

Compare your skills and experience to other applicants.

Om jobbet

Vad ska du göra?

Som Project Manager på Creuna leder och driver du projekt i tvärfunktionella team med kompetenser som affärsstrateger, UX designers, copywriters, designers, analytiker, utvecklare och QA. Du jobbar nära våra kunder och agerar både som strategisk rådgivare i kundens affär, digitala medier och projektupplägg men framförallt som operativ projektledare för våra utvecklingsprojekt. Du är involverad i försäljningsarbete på både befintliga kunder.

Vem är du då?

För att passa i den här rollen är det bra om du går igång på utmaningar. I din värld finns det oändliga möjligheter och få hinder. Du är intresserad av vad som får ett samarbete mellan team och kund att fungera och av att leverera de bästa lösningarna. Du har erfarenhet av att jobba med agila metoder och att projektleda olika tvärfunktionella team. Du är en skarp kommunikatör och trivs med att göra presentationer, planer och genomföra workshops. Du gillar att arbeta med både tjänsteutveckling, internkommunikation och marknadsföring.

Som person är du lösningsfokuserad och innovativ. Du drivs av att få till ett väl fungerande team där samarbete sätts i fokus framför individuella insatser i syfte att skapa tillit till varandra och till kunden. Du gillar metoder och processer och ser att det effektiviserar arbetet och skapar en plattform för samarbetet. Du är kommunikativ och pedagogisk och fungerar därför som en naturlig länk mellan kund och team.

Krav

  • Minst 5 års erfarenhet av att driva komplexa och affärskritiska projekt i digitala medier
  • Genuint intresse av digitala medier och mötet mellan teknik och kommunikation
  • Erfarenhet av att agera rådgivare inom det digitala området
  • Erfarenhet av att driva större implementationsprojekt
  • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska

Meriterande

  • Agila metoder
  • Erfarenhet av arbete med tillgänglighetsanpassning
  • Erfarenhet av projektledning av/samarbete med remote teams

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på Creunas kontor på Kungsholmsgatan i Stockholm. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Givetvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Job perk: Centralt kontor

Centralt kontor

Job perk: Friskvårdsbidrag

Friskvårdsbidrag

Job perk: Sex veckors semester

Sex veckors semester

Job perk: Duktiga och roliga kollegor

Duktiga och roliga kollegor

Om företaget

Hej!

Creuna Sverige består av tre kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vid Rådhuset på Kungsholmen i Stockohlm arbetar vi i lokaler som en gång i tiden var en kyrka och en biograf. Det betyder att vi har högt i tak och gott om plats. I Göteborg har vi kontor ett stenkast från Kopparmärra, med utsikt över Vallgraven. På vår innergård sitter vi och äter lunch i solen på sommaren och bjuder in till sommarfest varje år. Malmö är det senaste tillskottet till Creuna. Kontoret ligger i charmiga lokaler mitt i stan med nära till precis allt - kommunikationer, kunder och Malmös hela härliga utbud av stadsliv och hav.

Expand section
company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto