company coverphoto

Account Director

Creuna - Stockholm - Full time

How it works icon

Answer questions

The interview starts when applying - no CV or cover letter required.

How it works icon

100% insight

Receive statistics about all applicants - competence, status and the amount of applications.

Om jobbet

Vi fortsätter att utveckla våra befintliga kunder och får in nya och spännande konton. Vi ser även en ökad efterfrågan av våra tjänster som digital fullservicebyrå. Vill du vara med och växa med oss?

För att passa i rollen är det viktigt att du har förmågan att bygga upp och utveckla starka kundrelationer. Du kommer ha det övergripande ansvaret för dina kunders lönsamhet och den kvalitet de upplever i relationen med Creuna och våra leveranser.

Du har förmågan att skaffa djup förståelse för våra kunders affär och stödjer deras företagsledningar med strategier och affärs- och verksamhetsutveckling. Du är van att ta rollen som strateg och arbeta med digital affärsutveckling, förstudier och analyser i kunduppdrag.

Personliga egenskaper

Du är en drivande person som är inspirerande, trygg i dig själv och gärna håller presentationer, workshops och arbetsmöten på ledningsnivå. Du hanterar parallella affärsprocesser på olika nivåer hos kund och har förmågan att skapa nya affärsmöjligheter på nya kunder och befintliga kunder. Dessutom gillar du att diskutera dina insikter och utveckla idéer tillsammans med andra samt har den uthållighet som krävs för att bygga relation med kunden och teamet ända fram till varje lansering och över tid.

Du arbetar även aktivt med nyförsäljning och har erfarenhet både från privat och offentlig sektor då både pitch och upphandling är en stor del av vardagen för Account Directors på Creuna. Du har ett bra nätverk i Stockholm.

Krav

  • Minst 5 års erfarenhet av kundansvar för stora konton (tekniska som kommunikativa kunder)
  • Genuint intresse av att leda kund och team i en digital transformation
  • Erfarenhet av att arbeta i rollen som strateg och driva förändringsarbete
  • Erfarenhet från framgångsrik affärsutveckling och försäljning
  • Stor erfarenhet av ekonomisk uppföljning och planering
  • Genuint intresse och erfarenhet av digitala kanaler och dess potentialer
  • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska

Meriterande

  • Erfarenhet från arbete med kunder inom B2B
  • Erfarenhet av ett datadrivet arbetssätt
  • Erfarenhet av konvertering, tex inom e-handel

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på Creunas kontor i Stockholm. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Givetvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt.

_Creuna är ett bolag med plats för särskilda förmågor, perspektiv och kreativitet. Därför strävar vi efter blandad medarbetarmix som med sina olika erfarenheter har förutsättningar att bredda vårt erbjudande och därmed nå en bredare kundkrets. Vi strävar efter mångfald i branschen. _

company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto

Om företaget

Creuna är en fullservice-byrå som kan stödja våra kunder genom alla delar av ett projekt, från tidiga strategiska frågeställningar till lansering av en färdig lösning. Vi är Nordens största digitala byrå och hos oss arbetar mer än 350 personer med helt olika bakgrunder: strateger, analytiker, utvecklare, kommunikatörer och designers. Det som vi har gemensamt är passionen för digital kommunikation och en djup förståelse för hur den påverkar användare, samhället och framförallt – hur detta skapar nya möjligheter för våra kunder. Creuna Sverige består av två kontor i Stockholm och Göteborg. På Kungsholmen i Stockholm, vid tunnelbanestation Rådhuset, arbetar vi i lokaler som en gång i tiden var en kyrka och en biograf. Det betyder att vi har högt i tak och gott om plats. I Göteborg har vi kontor ett stenkast från Kopparmärra. Vi trivs som fisken i vattnet, vi ser Göta älv från våra mötesrum. På vår innergård sitter vi och äter lunch i solen på sommaren och bjuder in till sommarfest varje år.

Expand section

Apply now. No CV required