company coverphoto

Account Director

Creuna - Stockholm - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Easy & smooth

Apply to multiple jobs using the same platform.

How it works icon

100% transparency

Compare your skills and experience to other applicants.

Om jobbet

Vi fortsätter att utveckla våra befintliga kunder och får in nya och spännande konton. Vi ser även en ökad efterfrågan av våra tjänster som digital fullservicebyrå. Vill du vara med och växa med oss?

För att passa i rollen är det viktigt att du har förmågan att bygga upp och utveckla starka kundrelationer. Du kommer ha det övergripande ansvaret för dina kunders lönsamhet och den kvalitet de upplever i relationen med Creuna och våra leveranser.

Du har förmågan att skaffa djup förståelse för våra kunders affär och stödjer deras företagsledningar med strategier och affärs- och verksamhetsutveckling. Du är van att ta rollen som strateg och arbeta med digital affärsutveckling, förstudier och analyser i kunduppdrag.

Personliga egenskaper

Du är en drivande person som är inspirerande, trygg i dig själv och gärna håller presentationer, workshops och arbetsmöten på ledningsnivå. Du hanterar parallella affärsprocesser på olika nivåer hos kund och har förmågan att skapa nya affärsmöjligheter på nya kunder och befintliga kunder. Dessutom gillar du att diskutera dina insikter och utveckla idéer tillsammans med andra samt har den uthållighet som krävs för att bygga relation med kunden och teamet ända fram till varje lansering och över tid.

Du arbetar även aktivt med nyförsäljning och har erfarenhet både från privat och offentlig sektor då både pitch och upphandling är en stor del av vardagen för Account Directors på Creuna. Du har ett bra nätverk i Stockholm.

Krav

  • Minst 5 års erfarenhet av kundansvar för stora konton (tekniska som kommunikativa kunder)
  • Genuint intresse av att leda kund och team i en digital transformation
  • Erfarenhet av att arbeta i rollen som strateg och driva förändringsarbete
  • Erfarenhet från framgångsrik affärsutveckling och försäljning
  • Stor erfarenhet av ekonomisk uppföljning och planering
  • Genuint intresse och erfarenhet av digitala kanaler och dess potentialer
  • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska

Meriterande

  • Erfarenhet från arbete med kunder inom B2B
  • Erfarenhet av ett datadrivet arbetssätt
  • Erfarenhet av konvertering, tex inom e-handel

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på Creunas kontor i Stockholm. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Givetvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt.

Creuna är ett bolag med plats för särskilda förmågor, perspektiv och kreativitet. Därför strävar vi efter blandad medarbetarmix som med sina olika erfarenheter har förutsättningar att bredda vårt erbjudande och därmed nå en bredare kundkrets. Vi strävar efter mångfald i branschen.

Job perk: Centralt kontor

Centralt kontor

Job perk: Friskvårdsbidrag

Friskvårdsbidrag

Job perk: Sex veckors semester

Sex veckors semester

Job perk: Duktiga och roliga kollegor

Duktiga och roliga kollegor

Om företaget

Hej!

På Creuna drivs vi av att stärka människor, företag och vårt samhälle. Vi gör det genom en passion för digital teknik och kommunikation.

Vilka är vi?

Du hittar Creuna i Sverige, Norge, Danmark och Finland. På våra olika kontor har vi samlat branschens bästa människor, och inte bara när det kommer till personlighet. Att vi är många betyder också att vi kan mycket.

I Sverige har vi tre kontor, ett i Stockholm, ett i Göteborg och ett i Malmö. Här kan du utmana vassa utvecklare i hackathons, köra co-creation-workshops med UX-designers och prata innehållsstrategier med digitala strateger.

Lägg till SEO-experter, webbanalytiker, designers, copywriters, QA-managers och projektledare, och du har en hel godispåse du kan plocka ur. Godbit för godbit eller allt på en gång.

Expand section
company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto