company coverphoto

Affärsutvecklare/Strateg

Creuna - Stockholm - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Answer questions

The interview starts when applying - no CV or cover letter required.

How it works icon

100% insight

Receive statistics about all applicants - competence, status and the amount of applications.

Om jobbet

Som strateg på Creuna arbetar du proaktivt på strategisk och taktisk nivå med ett fåtal kunder och stärker den långsiktiga relationen genom att bygga och utveckla relation med nyckelroller hos kunden.

Det innebär att du leder och vägleder kundteamet vars gemensamma mål är att utveckla våra befintliga kunders affärer och skapa nya affärsmöjligheter. Du arbetar proaktivt med skapandet av strategier I syfte att förflytta kunden och deras affär till ny nivå och positionera Creuna som en digital strategisk partner för kund.

Du är den med djupast förståelse för kundens strategi och verksamhet, därför samordnar du kundteamet på Creuna och genomför målsättning och kontoplanering, säkrar arbetsfördelning och tidslinjer tillsammans med en kundansvarig och/eller Projektledare under eget ansvar.

Du äger eller bidrar till en affärsplan samt sammanställer planen för samtliga utvalda kunder. Metodiskt utarbetar och verifierar du hypoteser på områden där Creuna kan hjälpa kunden. Du jobbar aktivt med att identifiera huvudintressenter, stakeholders och partners till Creuna och gör en plan för bearbetning.

För att säkra framtida affärsmöjligheter kartlägger du kundens beslutsprocess och budget. Du säkerställer så att det finns rätt kontaktytor på alla nivåer för den specifika affären.Du säkrar ett kundteam med rätt kompetens för att ta fram en lösning, identifierar förhandlings-punkter och konkurrenter samt utformar en förhandlingsstrategi. Du ansvarar för att en risklista upprättas och att kritiska risker mitigeras. Du följer sedan upp resultat av ert arbete.

Erfarenheter:

För att passa i den här rollen är det viktigt att du:

 • Har ett starkt affärsmannaskap
 • Driver och utvecklar kundbearbetning och förtydligar affärsvärdet av Creunas tjänster och erbjudande
 • Kan bidra till kundens verksamhetsutveckling och affärsutveckling
 • Har en förmåga att vägleda och skapa starkt förtroende hos ledningsgrupper och beslutsfattare
 • Kan omsätta och konkretisera kundinsikter till kundnytta och relevans
 • Har förmågan att formera samt leda virtuella team
 • Kan etablera en tydlig och strukturerad governance med och hos kund

Personliga egenskaper:

Du har ett eget driv och självledarskap. Du är en sann entreprenör som är van att hålla presentationer, workshops och arbetsmöten på ledningsnivå. Du vet att samarbete och att ha ett growth mindset är nyckeln till framgång och har därför ett stort mått av intraprenörskap. Du är analytisk och metodiskt stark och ser värdet av goda metodiker och fördjupande analyser.

Vi behöver att du har;

 • Akademisk examen
 • Minst 5 års erfarenhet av dokumenterad affärsutveckling/tjänsteförsäljning från komplex B2B försäljning/affärsutveckling
 • Förhandlingserfarenhet (stora komplexa lösningar/stora kunder)
 • Minst 5 års erfarenhet av att arbeta som konsult och rådgivare
 • Erfarenhet av att sälja (till ledningsfunktioner och C-nivå

Det vore fint om du också hade;

 • Internationell erfarenhet

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på Creunas kontor i Stockholm. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Givetvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt.

Creuna är ett bolag med plats för särskilda förmågor, perspektiv och kreativitet. Därför strävar vi efter blandad medarbetarmix som med sina olika erfarenheter har förutsättningar att bredda vårt erbjudande och därmed nå en bredare kundkrets. Vi strävar efter mångfald i branschen.

company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto

Om företaget

Hej!

Vi är Creuna, en byrå som skapar värdefulla kundupplevelser med hjälp av digitala produkter och tjänster.

Vilka är vi?

Creuna finns i Sverige, Norge, Danmark och Finland. På våra olika kontor har vi samlat 350 av branschens bästa människor, och inte bara när det kommer till personlighet. Att vi är många betyder också att vi kan mycket.

I Sverige har vi två kontor, ett i Stockholm och ett i Göteborg. Här avlöser projekt, kunder och möten varandra och våra uppdrag sträcker sig från digitala strategier som förändrar våra uppdragsgivares organisationer och arbetssätt, till teknisk vägledning, utveckling, design och innehållsarbete för stora webbplattformar. Addera digitala koncept och strategiskt arbete med sociala medier så har du täckt in en stor del av allt det vi sysslar med dagligen.

I en värld där utvecklingen aldrig stannar ser vi till att våra kunder inte heller gör det. Vi jobbar lika mycket med vår egen utveckling som med våra kunders. Att våra medarbetare styr över sin egen resa när det kommer till arbetsuppgifter, intressen och personliga egenskaper gör underverk för slutresultatet. Människor som mår bra gör ett bättre jobb, helt enkelt.

Expand section