company coverphoto

Backend-utvecklare

Inrego AB - Stockholm - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Answer questions

The interview starts when applying - no CV or cover letter required.

How it works icon

100% insight

Receive statistics about all applicants - competence, status and the amount of applications.

Om jobbet

Utbildad eller självlärd från scratch? Det spelar ingen roll, vi letar helt enkelt efter dig som är en riktigt vass utvecklare.

Du har minst två års erfarenhet av backendutveckling men det absolut viktigaste är att du har bra koll på och är väldigt duktig inom:

 • Node.js
 • GraphQL
 • MS SQL
 • MySQL

Det är ett plus i kanten om du har erfarenhet inom något av följande:

 • PHP
 • Bygga interna applikationer

Du är en lagspelare, har ett prestigelöst förhållningssätt och delar gärna med dig av kunskap och idéer till dina kollegor.

Du blir en del av ett team där ni tillsammans bygger och utvecklar våra produktionssystem som dagligen används av nästan alla på Inrego. Förutom att bygga nya appar till produktionssystemen jobbar vi även med att migrera över delar från vår gamla backend som är skriven i PHP.

Vi jobbar helst tillsammans i samma rum då vi tycker det roligast och mest kreativt. Trots det så är vi öppna för att ta ett snack om vi skulle hitta en superduktig ny kollega som råkar befinna sig någon annanstans i vårt avlånga land.

Varför Inrego?

 • Utbildning Tillgång till externa utbildningar via Cornerstone
 • Påverka Gillar du att bidra med egna idéer? Kul! Vi vill alltid skapa så bra lösningar som möjligt och välkomnar nya tankesätt
 • Gemenskap Kickoff och julfest varje år med hela företaget + gemensamma Afterwork-aktiviteter
 • Utveckling Vi gillar att hjälpa varandra och tycker att det är en avgörande del för att kunna utvecklas både individuellt och tillsammans för att bli bäst på det vi gör
company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto
Job perk: Karriärmöjligheter

Karriärmöjligheter

Job perk: Duktiga och roliga kollegor

Duktiga och roliga kollegor

Job perk: Gratis gym

Gratis gym

Job perk: Friskvårdsbidrag

Friskvårdsbidrag

Job perk: Arbete i team

Arbete i team

Job perk: Utbildningsbudget

Utbildningsbudget

Om Inrego

Inrego är ett företag med tydliga värderingar och en företagskultur som präglas av ständig utveckling, öppenhet och nytänkande. Vår mission är att minimera miljöpåverkan från använd IT-utrustning och det gör vi genom att hjälpa företag med återanvändning. Vi köper använd IT-utrustning från organisationer, dataraderar hårddiskar, testar och förbättrar produkterna och ser till att de kommer till nytta igen. Förra året kunde vi återanvända 300 000 IT-produkter och tillsammans med våra kunder minska deras klimatavtryck med 4 400 ton koldioxid. Det motsvarar energin för att värma upp 17 600 lägenheter i ett år.

Vi har hela vår verksamhet i Täby och är idag 150 medarbetare. Vi växer snabbt och erbjuder ett spännande och utvecklande arbete och en arbetsplats med stark sammanhållning, högt i tak och goda utvecklingsmöjligheter.