Alert Alarm logo

Alert Alarm Stockholm Heltid

Säkerhetssäljare

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Om jobbet

Vi är i en expansiv fas och behöver fler vassa säljare som vill vara med att bidra till ökad trygghet för fler familjer. Du blir en del av ett drivet team där varje person spelar stor roll. Vi söker dig som gillar att jobba och vill vara med och bidra till att Alert Alarm stärker sin position som världens bästa hemlarm inom vårt segment. På vägen utlovar vi roliga arbetsdagar med mycket skratt!

Som säljare på Alert Alarm erbjuder vi dig:

• Individanpassad säljträning
• Fast lön och en hög rörlig del
• Ett drivet team med höga ambitioner
• Stora personliga utvecklingsmöjligheter
• Gratis gym i huset och friskvårdsbidrag
• Lediga helger

En vanlig dag

Under din arbetsdag kommer du att bearbeta kunder som har visat intresse för hemlarm. Med telefonen som främsta redskap kartlägger du kundens behov av trygghet i sin bostad för att kunna erbjuda en prisvärd och skräddarsydd larmlösning.

Du följer också upp de kunder som du har hjälpt att öka tryggheten i vardagen för att säkerställa hög kundnöjdhet.

Jobbet passar dig som...

...är tävlingsinriktad, engagerad och vill vara en viktig del av vår tillväxtresa. Vår kultur är grunden till att vi har en arbetsplats att vara stolta över. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av försäljning, så länge du har en vilja att lyckas erbjuder vi dig verktygen.

  • Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
  • Du brinner för att jobba med människor
  • Du gillar att tjäna mycket pengar
  • Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar

Hos oss ansöker du snabbt utan CV och behöver bara svara på några korta frågor om dig själv. Det gör du enkelt även från mobilen. Urval sker löpande så ta chansen och skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Då vi säljer säkerhetslösningar ingår det i vår rekryteringsprocess utdrag ur belastningsregistret. Har du frågor om tjänsten eller bara vill komma förbi och ta en kaffe för att känna oss på pulsen är du välkommen att kontakta Niklas Karlsson på telefon 076-255 55 76 eller niklas.karlsson@alertalarm.se

Om företaget
Vi erbjuder ett komplett hemlarm anpassat efter dina behov, oavsett om du bor i villa, radhus eller lägenhet.

Det smarta är att du sparar pengar genom att enkelt montera larmet själv, och lika enkelt är det att använda. Med Appen kan du larma av och på och få full koll på vad som händer i ditt hem.

Alert Alarm är ett driftsäkert hemlarm med fria väktarutryckningar som ger dig ett övervakat skydd mot inbrott, brand och vatten. Alltid till rätt pris. Smart säkerhet som tål att jämföras.

Sedan 2015 ingår vi i Verisure Securitas Direct koncernen som är störst i Europa inom hemsäkerhet och finns i 14 länder.

Bild #0 - Alert Alarm
Bild #1 - Alert Alarm
Bild #2 - Alert Alarm
Bild #3 - Alert Alarm
Bild #4 - Alert Alarm

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024