Skanska Väg och Anläggning  logo

Skanska Väg och Anläggning Södertälje Heltid

Väg- och Anläggningsarbetare

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Vill du utvecklas i ett stort företag?

Vår verksamhet i Sörmland, Södertälje växer och vi behöver fylla på med väg- och anläggningsarbetare. Projekten vi bedriver är främst exploateringsprojekt, vägarbeten och rörläggning. Du kommer att bli en del av ett välmående distrikt där det är fokus på utveckling, förbättring och nytänk. Du kommer även att få vara med på stora och utmanande projekt, i dagsläget bedriver vi ett projekt för Scania i Södertälje och en del BoKlok projekt. Är du redo för nästa utmaning och vill vara en viktig pusselbit i vårt distrikt- ansök idag.

Vi söker dig som har yrkesbevis, alternativt motsvarande erfarenhet i branschen och körkort. Du instämmer med Skanskas värderingar, framförallt gällande säkerhet. Och du vill vara med och bygga ett bättre samhälle tillsammans i team med oss.

  • Förmån: Karriärmöjligheter Karriärmöjligheter
  • Förmån: Duktiga och roliga kollegor Duktiga och roliga kollegor
  • Förmån: Samhällsansvar Samhällsansvar
  • Förmån: Tjänstepension Tjänstepension
  • Förmån: Kollektivavtal Kollektivavtal
Om Väg och anläggning Sörmland

Skanska drivs av en vilja att bygga ett bättre samhälle, med social och miljömässig hållbarhet i fokus. Den strävan börjar med våra medarbetare. Vi arbetar varje dag för att göra vår arbetsplats mer inkluderande och våra medarbetare mer välmående. Så bygger vi ett tryggt och långsiktigt lag.  
Väg och anläggning är Skanskas verksamhetsgren för byggprojekt inom infrastruktur. På Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Region Mellansverige består av fyra distrikt och ansvarar för Skanskas väg- och anläggningsarbeten i Östergötland, Bergslagen (Örebro, Dalarna, Västmanland), Sörmland samt Uppsala/Gävleborg.  Vill du vara med oss och bygga ett bättre samhälle?

Bild #0 - Skanska Väg och Anläggning
Bild #1 - Skanska Väg och Anläggning
Bild #2 - Skanska Väg och Anläggning

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024