Skanska Väg och Anläggning  logo

Skanska Väg och Anläggning Eskilstuna Heltid

Produktionschef Södertälje

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Väg och anläggning söker produktionschef

Som produktionschef ingår du i ett team där alla har en viktig funktion och du rapporterar till ansvarig projektchef. Du är ansvarig för att arbetet går framåt i våra projekt genom styrning av både yrkesarbetare och tjänstemän. Du planerar produktionen ute i projektet, skapar ett gott samarbete med kunder och underentreprenörer och får energi av att se dina medarbetare utvecklas.

I rollen arbetar du aktivt för att vi når uppsatta mål gällande bland annat; planering, inköp, ekonomi, säkerhet och miljöarbete.

Du är en naturlig ledare med erfarenhet från väg och anläggning

Du som söker har relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Det är viktigt att du är en duktig kommunikatör då rollen innebär många kontaktytor, samt att du är en god representant för Skanska och våra värderingar. Det krävs även att du är lyhörd, har en god prioriteringsförmåga och är bra på att se helheten.

  • Förmån: Karriärmöjligheter Karriärmöjligheter
  • Förmån: Duktiga och roliga kollegor Duktiga och roliga kollegor
  • Förmån: Samhällsansvar Samhällsansvar
  • Förmån: Tjänstepension Tjänstepension
  • Förmån: Kollektivavtal Kollektivavtal
Om Väg och anläggning Sörmland

Skanska drivs av en vilja att bygga ett bättre samhälle, med social och miljömässig hållbarhet i fokus. Den strävan börjar med våra medarbetare. Vi arbetar varje dag för att göra vår arbetsplats mer inkluderande och våra medarbetare mer välmående. Så bygger vi ett tryggt och långsiktigt lag.  
Väg och anläggning är Skanskas verksamhetsgren för byggprojekt inom infrastruktur. På Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Region Mellansverige består av fyra distrikt och ansvarar för Skanskas väg- och anläggningsarbeten i Östergötland, Bergslagen (Örebro, Dalarna, Västmanland), Sörmland samt Uppsala/Gävleborg.  Vill du vara med oss och bygga ett bättre samhälle?

Bild #0 - Skanska Väg och Anläggning
Bild #1 - Skanska Väg och Anläggning
Bild #2 - Skanska Väg och Anläggning

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024