•  

Projektingenjör

Väg och Anläggning

- Sörmland - Heltid

Detta jobb är inte aktivt och går därför inte att söka. Vill du bli tipsad när något liknande kommer upp?

  • Karriärmöjligheter
  • Aktieprogram
  • Duktiga och roliga kollegor
  • Samhällsansvar
  • Tjänstepension
Om Väg och anläggning Sörmland

Skanska drivs av en vilja att bygga ett bättre samhälle, med social och miljömässig hållbarhet i fokus. Den strävan börjar med våra medarbetare. Vi arbetar varje dag för att göra vår arbetsplats mer inkluderande och våra medarbetare mer välmående. Så bygger vi ett tryggt och långsiktigt lag. På Väg och anläggning Södertälje har vi bla jobbat med projekten Glasberga Sjöstad, en nybyggnation av allmänna gator, VA ledningar och markarbeten. Och Igelsta Strand, ett projekt som inkluderat ett stort saneringsarbete och exploatering av gata, VA, cirkulationsplats, cykel och gångvägar. Vill du vara med oss och bygga ett bättre samhälle?

Om denna position

Som Projektingenjör innebär att du jobbar nära projektchef och/eller produktionschef och stöttar dessa i varje steg i projekten. Du sitter med i projektets alla olika skeden och säkerställer bland annat kvalité och ekonomiarbetet.

Arbetet varierar mellan att vara självständig och att jobba nära vår personal ute i produktionen. Du driver förbättringsarbeten och ger verksamheten rätt förutsättningar för att uppfylla de krav som ställs.

Du är analytisk och brinner för kvalité

Vi söker en medarbetare som är strukturerad och brinner för leverans och kvalitet! Du gillar detaljer och vill arbeta i en roll där noggrannhet och analytisk förmåga är en viktig del av vardagen. Du har ett affärsmannaskap och drivs av att jobba med lönsamhetsfrågor.