Textron Sweden logo

Textron Sweden Trelleborg Heltid

Servicetekniker

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Introduktion

Nu förstärker vi vårt team i Trelleborg med två nya kollegor i rollen som servicetekniker. Vi befinner oss i en expansiv fas och söker dig som är kund- och serviceinriktad samt trivs att arbeta med en teknisk bredd, inom hydraulik, pneumatik, elektronik och mjukvara. Våra kunder är främst flygplatser och flygbolag och du kommer därför att få möjlighet att arbeta över hela världen.

Om denna position

DIN NYA UTMANING

Som servicetekniker hos oss får du en omväxlande roll där du ansvarar för underhåll, service, reparation och installation av våra produkter inom produktområdet Safeaero. Du utgår från vår produktionsenhet i Trelleborg, men rollen kräver ca 150 resdagar per år.

  • Du kommer främst att arbeta med avisningsfordon som används på flygplatser över hela världen.
  • Du arbetar också med den slutliga konfigurationen och provningen av fordon innan de skickas till slutkunden, hanterar teknisk dokumentation och ger tekniskt stöd till både kollegor och kunder.
  • Det här är en självständig roll där du ansvarar för att hjälpa kunderna att lösa de problem som kan uppstå samt är ansvarig vid idrifttagning av nya fordon.
  • Du kommer att få en gedigen introduktion när du börjar och god support från dina kollegor.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är en erfaren servicetekniker och har en bred teknisk kompetens. Du kan hantera både elektriska, mekaniska, hydrauliska och pneumatiska ritningar och diagram. Du är van användare av Office-paketet och det är positivt om du även har erfarenhet av annan mjukvara. Du är en problemlösare, men är även proaktiv i ditt arbetssätt. Din passion ligger i att hjälpa kunden och du är en god kommunikatör. Du har en kommersiell medvetenhet och kommunicerar gärna på alla nivåer när det gäller tekniska frågor. Det är även viktigt att du är stresstålig och har en god prioriteringsförmåga, då du kan behöva engagera dig med kunderna i en pressad miljö.

VILL DU VETA MER?

I denna rekrytering samarbetar vi med Sigma Recruit. Det här är en fast tjänst med anställning på vår produktionsenhet i Trelleborg. Vid frågor kontakta gärna rekryteringskonsult Artan Bitiqi på artan.bitiqi@sigma.se / 072-3612844 eller Jenny Nilsson på jenny.nilsson@sigma.se / 070-3018279.

  • Förmån: Tjänsteresor Tjänsteresor
  • Förmån: Jobba Utomlands Jobba Utomlands
  • Förmån: Eget ansvar Eget ansvar
  • Förmån: Karriärmöjligheter Karriärmöjligheter
  • Förmån: Intressanta projekt Intressanta projekt
Om företaget

Textron Ground Support Equipment, en division inom Textron Specialized Vehicles Inc, är en ledande global tillverkare av marksupportutrustning. Textron GSE marknadsför produkter under Safeaero, TUG, Douglas och Premier varumärken. Textron GSE erbjuder en komplett produktlinje med exempelvis släpvagnar, bagagetraktorer, bogseringstraktorer, bälteslastare, enmans- och tvåmansmaskiner, jordaggregat, luftstart och luftkonditionering. För mer information, besök www.TextronGSE.com.

Bild #0 - Textron Sweden
Bild #1 - Textron Sweden
Bild #2 - Textron Sweden
Bild #3 - Textron Sweden

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024