Kontek logo

Kontek Göteborg Heltid

Applikationskonsult

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Om jobbet
Din vardag

Som Applikationskonsult kommer du att hjälpa Konteks kunder att sätta upp och implementera våra systemlösningar inom tid- och reseräkning.

Tillsammans med en projektledare arbetar du i parallella projekt och sitter till viss del ute hos kund. I projektets slutfas utbildar du och dokumenterar lösningen samt gör en överlämning till kund.
Vid sidan av de projekt du arbetar med kommer du att utföra konsultinsatser för våra befintliga kunder, det kan exempelvis vara olika justeringar i systemet.

Är det du som är vår nya medarbetare får du 6 kollegor i trivsamma och ljusa lokaler i Gårda, Göteborg. Du får också träffa dina nya kollegor i Ljungby, Stockholm och Värnamo under din introduktion och du kommer få lära dig allt om oss så att du kan gå ut och göra ett strålande jobb hos våra kunder. Det kommer finnas flera tillfällen om året då alla vi 140 kollegor samlas för att dela kunskaper, ta del av nyheter och lära känna varandra.

Det ingår en viss del resor i tjänsten och kan förekomma övernattningar.

Vem är du

Vi är ett glatt gäng som drivs av att hjälpa varandra och ge god service till våra kunder. Vi ser gärna att du har samma inställning och trivs i kommunikation med både kunder och kollegor. Våra koordinatorer bokar upp projekten som du skall arbeta med i din kalender men du arbetar självständigt och gillar att driva på och föra processen framåt. Har du inte svaren letar du upp dem genom att fråga kollegor eller söka i våra system.

Som person behöver du gilla förändring då vi är ett växande företag där vi ständigt utvecklar både våra system och vår organisation.

Du har någon form av administrativ bakgrund med intresse och förståelse för teknik. Du har systemvana och har lätt för att sätta dig in i hur funktioner och processer fungerar.

Det är meriterande om du tidigare arbetat med lönesystem eller i en liknande konsultroll.

Om företaget
Om Kontek

Kontek AB är familjeföretaget som levererar helhetslösningar för hela löneprocessen. Den familjära känslan genomsyrar verksamheten och vi är nördigt passionerade för våra kunders lönehantering. Vi har utvecklats till att bli ett av landets ledande specialistbolag inom lön - med ett brett utbud av flexibla lösningar som anpassas efter varje kunds behov och krav. Vi är ca 135 medarbetare med huvudkontor i Ljungby och lokalkontor i Stockholm, Göteborg, Värnamo och utbildningslokal i Malmö. Vi är branschoberoende - fast störst nytta gör vi för företag med 25-1000 anställda.

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024