company coverphoto

Kommunikatör sociala medier till Uppsala kommun (konsultuppdrag 50%)

Hammer & Hanborg - Uppsala - Part time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Easy & smooth

Apply to multiple jobs using the same platform.

How it works icon

100% transparency

Compare your skills and experience to other applicants.

Om denna position

Till Uppsala kommun söker vi en konsult som ska stötta kulturförvaltningens olika verksamheter i deras arbete med sociala medier. Uppdraget handlar om att hitta sätt att utveckla, förändra och vässa verksamheterna för att nå bättre resultat.

Du kommer att inventera, utvärdera och föreslå metoder för hur det strategiska och praktiska arbetet i sociala medier kan utvecklas. Förutom att du själv planerar och producerar innehåll kan det innebära att du hjälper andra medarbetare med praktisk utbildning i sociala medier, främst Facebook, Youtube och Instagram. Du kommer sannolikt även att arbeta med rörligt material och livesändningar. 

Bakgrund
Du behöver vara driven, självständig och kreativ och ha arbetat både strategiskt och praktiskt med content i sociala medier, ha erfarenhet av målgruppsanalys/-anpassning och kan bistå med att ta fram strategier för sociala medier för verksamheter.   

Du har goda kunskaper om campaign management, sponsring av inlägg, optimering av kampanjer och kunna förmedla kunskapen på basal nivå. Du vet hur man använder film och video i sociala medier och är van att analysera och följa upp digitala medier.

Du är bekväm med att hålla workshops och mindre utbildningar. Erfarenhet av arbete i offentlig sektor samt kultursektorn är en merit.

Uppdraget
Tidsbegränsad anställning 50% via Hammer & Hanborg. Uppdraget startar ca 10 augusti och sträcker sig till 31 december 2020.

Normalt är din arbetstid förlagd i Uppsala under uppdraget. Under rådande restriktioner kopplade till Corona pandemin ska du ha möjlighet att vara på plats i Uppsala t.ex. vid arbetsplatsmöten. För övrigt går arbetet att sköta på distans till nya instruktioner kommer.

Vi tar emot ansökningar så länge annonsen är publicerad.

Läs mer om Uppsala kommun här!

Om företaget

 Att jobba genom Hammer & Hanborg

Hammer & Hanborg är hubben som matchar rätt person med rätt uppdrag. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför alla sökande. Vi ger dig som giggar en tillhörighet och hos oss får du alltid kollektivavtal, kompetensutveckling och möjlighet till erfarenhetsutbyte. Vi tycker det ska vara kul att jobba och tror på samarbeten som bygger på förtroende och schyst agerande. Vi uppmuntrar och utmanar varandra och våra kunder att vilja och våga utvecklas. Tillsammans skapar vi framtidens professionella liv. Läs mer på hammerhanborg.se.