RemaSawco logo

RemaSawco Linköping Heltid

Leveransprojektledare

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Om denna position

Är du tekniskt intresserad? Gillar du kundkontakter och att driva projekt? Då har vi jobbet just för dig!

I rollen som Projektledare jobbar du med att projektleda kundleveranser av vårt BoardScanner-system till våra kunder inom sågverksindustrin. Du jobbar nära kunden för att säkerställa att vi förstår kundens specifika krav på systemet och du justerar, testar och trimmar installationen så att den uppfyller ställda krav. Under projektets gång jobbar du med utbildning av kunden och de tekniska frågor som dyker upp t ex gällande kommunikation med omkringliggande system. Rollen innebär också en stor del testning, både systemtester till stöd för vår utvecklingsavdelning samt sluttester av driftsatta system ute hos kund. Du är placerad vi något av våra kontor i Linköping eller Västerås.

För rätt person erbjuder vi stora möjligheter till utveckling, både inom andra produktområden och på vår utvecklingsavdelning.

Kravprofil

Det viktigaste för att lyckas i rollen är att du har ett stort tekniskt intresse och en nyfikenhet på nya komplexa tekniska system innehållande både mjukvara och hårdvara. Då rollen innebär mycket kundkontakt krävs en hög social kompetens. Det krävs också att du är driven och gillar att ta egna initiativ.

Vi söker dig som:

· Är civil- eller högskoleingenjör

· Är social och självgående

· Har en pedagogisk ådra

· Har mycket god svenska och engelska i tal och skrift

· Har B-körkort

· Meriterande är erfarenhet inom bildbehandling, programmering samt träkunskap.

  • Förmån: Eget ansvar Eget ansvar
  • Förmån: Intressanta projekt Intressanta projekt
  • Förmån: Ny teknik Ny teknik
RemaSawco är ledande leverantör av kvalificerade mätsystem till sågverksindustrin i Norden och på den internationella marknaden. RemaSawcos vision är att leda implementeringen av det digitala sågverket. Läs mer om bolaget på www.remasawco.se.

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024