company coverphoto

Teknisk Projektledare till Visolit

Visolit - Stockholm - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Easy & smooth

Apply to multiple jobs using the same platform.

How it works icon

100% transparency

Compare your skills and experience to other applicants.

Introduktion

Visolit Sweden söker en Teknisk Projektledare med fokus på Fastighet & Bygg. En spännande tjänst där du får ansvara för utförandet av olika infrastrukturprojekt inom Fastighets-IT.

Om denna position

I rollen som Projektledare har du ett nära samarbete med alla leveransdelar inom affärsområdet. Det innefattar allt från att beräkna projekt, vara med på presentationen av offertsvar till att driva igenom projektet. Det ingår att ta fram projektplaner, driva och möta aktiviteter, vara säljande och föreslå förbättringar som möjliggör att kunderna får ett effektivare IT-stöd. Du har även kund- och leverantörskontakter vid implementationer.

Din bakgrund Vi söker dig med gedigen erfarenhet av att driva infrastrukturprojekt med inriktning på fastighets- och byggbranschen. Hos Visolit driver du ett flertal parallella projekt och trivs med att ta ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt.

Vi vill att du har erfarenhet av:

  • Projektmodeller som PPS, PMI, Prince2 eller motsvarande
  • Nätverkstekniker – design, implementation och/eller drift
  • ITIL, samt van att dokumentera

Meriterande:

  • Teknisk bakgrund gärna med koppling till Fastighetsbranschen
  • Har certifiering inom ITIL

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av projektledning.

Din personlighet

På Visolit är det korta beslutsvägar, högt eget ansvarstagande och alltid med kunden i fokus. Detta gör att det kommer läggas stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är teknikintresserad, självgående och serviceinriktad. Du kommer att ta stort eget ansvar i ditt arbete och jobba både självständigt och i grupp. Du bör vara öppen för ny teknik och vi ser det som ett plus om du har god kännedom och intresse av marknadsbevakning.

Vill du veta mer? I den här rekryteringen samarbetare vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Kerstin Stener, kerstin.stener@sigma.se alternativt 070-304 69 19 eller Patrik Jensen, patrik.jensen@sigma.se alternativt 070-237 57 34.

Välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb. Vi jobbar med löpande urval, så kontakta oss gärna så snart som möjligt.

Job perk:  Karriärmöjligheter

Karriärmöjligheter

Job perk: Duktiga och roliga kollegor

Duktiga och roliga kollegor

Job perk: Eget ansvar

Eget ansvar

Job perk: Intressanta uppdragsgivare

Intressanta uppdragsgivare

Job perk: Ny teknik

Ny teknik

Job perk: Intressanta projekt

Intressanta projekt

Kort om Visolit

Visolit har stor erfarenhet av molntjänster, digitala samarbetsverktyg, infrastruktur och säkerhet, med vilken vi hjälper kunder att utnyttja morgondagens lösningar. Vårt motto är ”Every challenge needs a partner”, så oavsett vilken utmaning kunden står inför, ska de veta att Visolit är en partner att lita på. Vi tror på potentialen i att omfamna och dela kunskap, styrkan i att uppnå något gemensamt och möjligheterna som ligger i utveckling och förändring. Därför är våra kärnvärden Embrace knowledge, Achieve together och Empower change. Vi har ca 1200 anställda på 11 orter i 4 länder och över 2000 kunder i Norden. Visolit är i stark tillväxt och hos oss har du stora möjligheter för vidareutveckling. För mer information, se www.visolit.se 

Expand section
company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto