Visolit logo

Visolit Stockholm Heltid

Head of project management

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Förändringsarbete med kundfokus

Tycker du om förändringsarbete med kundfokus?

Attraherad av att ge mervärde i resan mot en digital verklighet?

Då har du chansen att vara del av Visolits resa som partner till många - ”We solve it ”och med dig kan vi lösa mer till fler!

Du bygger kapacitet och förmågor

Din vardag

Som ledare för projektgruppen arbetar du främst med att skapa nöjda medarbetare och kunder. Du och din gruppering innehar ett coachande förhållningssätt i tekniska projekt med syfte att implementera nya kunder alternativt driva större förändringar för befintliga kunder. Som övergripande ansvarig säkerställer du effektivitet, progress och affärsmässighet. Din gruppering innefattar 8 medarbetare, där du innehar sedvanliga uppgifter inom personalvård, rekrytering, budget, prognostisering och rapportering. I din roll kan du bidra med handfasta råd till din gruppering och coacha dem i deras utveckling – du bygger på så vis både kapacitet och förmågor till förmån för både individ och bolag. Ditt ansvar sträcker sig likaså till bidrag inom process- och metodutveckling. Som projektchef kommer du att bidra strategiskt på ledningsgruppsnivå, där du och fyra andra gruppchefer ingår.

Vem är du?

Du har tidigare ledarerfarenhet vilket inkluderar budget och personalansvar. Du har förståelse för hur IT projekt sätts upp och drivs (ex. tid, uppföljning och affärsupplägg). Vi tror att du har kundvana med förståelse för IT tjänster i en leverans, med en förmåga att förstå och skapa engagemang i ett partnerskap. Har du drivit ett projektkontor tidigare är det meriterande, liksom tidigare roller som IT projektledare. Certifiering inom någon projektmetodik ses som fördelaktigt.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult på kristin.burrescia@sigma.se alternativt mobil 070-247 20 01

Välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.

  • Förmån: Karriärmöjligheter Karriärmöjligheter
  • Förmån: Duktiga och roliga kollegor Duktiga och roliga kollegor
  • Förmån: Eget ansvar Eget ansvar
  • Förmån: Intressanta uppdragsgivare Intressanta uppdragsgivare
  • Förmån: Ny teknik Ny teknik
  • Förmån: Intressanta projekt Intressanta projekt
Kort om Visolit

Visolit har stor erfarenhet av molntjänster, digitala samarbetsverktyg, infrastruktur och säkerhet, med vilken vi hjälper kunder att utnyttja morgondagens lösningar. Vårt motto är ”Every challenge needs a partner”, så oavsett vilken utmaning kunden står inför, ska de veta att Visolit är en partner att lita på. Vi tror på potentialen i att omfamna och dela kunskap, styrkan i att uppnå något gemensamt och möjligheterna som ligger i utveckling och förändring. Därför är våra kärnvärden Embrace knowledge, Achieve together och Empower change. Vi har ca 1200 anställda på 11 orter i 4 länder och över 2000 kunder i Norden. Visolit är i stark tillväxt och hos oss har du stora möjligheter för vidareutveckling. För mer information, se www.visolit.se 

Bild #0 - Visolit
Bild #1 - Visolit
Bild #2 - Visolit
Bild #3 - Visolit

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024