company coverphoto

Tjänsteägare

Visolit - Stockholm - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Easy & smooth

Apply to multiple jobs using the same platform.

How it works icon

100% transparency

Compare your skills and experience to other applicants.

Kvalitativa tjänster i digital transformering

Visolit tar mer mark och söker nu en tjänsteägare i deras fortsatta satsning på kvalitativa tjänster inom digital transformering. Din arbetsdag är väldigt varierad med mycket personkontakt, där du aktivt tar dig ut i organisationen och till kunder för att synliggöra befintliga tjänster samt utbildar och beskriver förändringar som bolaget gör inom tjänstekatalogen inkluderat processer och arbetssätt kopplat till den. Du äger livscykelhanteringen för tjänsteutbud inom både PaaS och IaaS.

I din roll hjälper du både personer och bolag att lyckas!

Du blir en viktig del i utvecklingen framåt

Din vardag

Rollen som tjänsteägare ingår i en gruppering som är ett satsningsområde på bolaget, direkt sammankopplat med de kundbehov bolaget arbetar med dagligen. Du leder arbetet med att utveckla nya idéer och i detta arbetar du strukturerat med uppsättning av SLA.er och fakturaflöden. Du sätter roadmap gällande de tjänster som ingår i din portfölj och där arbetar du tätt med din medspelare på operationssidan. Det ingår omvärldsbevakning för att du i din roll på bästa sätt skall kunna sätta nya alt. justera befintliga tjänster i linje med marknaden framgent.

I rollen agerar du pre-sale stöd vid behov, i övrigt så utbildar du andra att fånga tjänsteutbudet på önskvärt sätt samt i relation till funktionalitet. Du äger livscykel hanteringen för dina tjänster inom både PaaS och IaaS. Du är en part i förhandlingar med leverantörer och partners inom dina områden.

Vem är du?

Du är en driven och strukturerad person med kompetens och god kommunikationsförmåga kopplat till en bred kunskap om tjänster, tjänsteleverans eller liknande. Du innehar en affärsförståelse där du kan ta till dig ekonomi för att leda processer och flöden som är länkade till värdekedjan av tjänster mot kund.

Vi tror du har en arbetslivserfarenhet om minst mellan 5 - 10 år, med en bakgrund som KAM/Pre-Sales på ett IT bolag alternativt i roller som IT projektledare, service- eller delivery manager.

All dokumentation skrivs på engelska emedan dagligt tal rör norska eller svenska, vilket gör att du behöver både engelska och svenska kunskaper för att lyckas i rollen. ITIL kunskaper är meriterande.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Kristin Burrescia på kristin.burrescia@sigma.se alternativt mobil 070-247 20 01 eller Alina Pavlenko på alina.pavlenko@sigma.se, 070.508 59 16.

Välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.

Job perk:  Karriärmöjligheter

Karriärmöjligheter

Job perk: Duktiga och roliga kollegor

Duktiga och roliga kollegor

Job perk: Eget ansvar

Eget ansvar

Job perk: Intressanta uppdragsgivare

Intressanta uppdragsgivare

Job perk: Ny teknik

Ny teknik

Job perk: Intressanta projekt

Intressanta projekt

Kort om Visolit

Visolit har stor erfarenhet av molntjänster, digitala samarbetsverktyg, infrastruktur och säkerhet, med vilken vi hjälper kunder att utnyttja morgondagens lösningar. Vårt motto är ”Every challenge needs a partner”, så oavsett vilken utmaning kunden står inför, ska de veta att Visolit är en partner att lita på. Vi tror på potentialen i att omfamna och dela kunskap, styrkan i att uppnå något gemensamt och möjligheterna som ligger i utveckling och förändring. Därför är våra kärnvärden Embrace knowledge, Achieve together och Empower change. Vi har ca 1200 anställda på 11 orter i 4 länder och över 2000 kunder i Norden. Visolit är i stark tillväxt och hos oss har du stora möjligheter för vidareutveckling. För mer information, se www.visolit.se 

Expand section
company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto