Ingram Micro logo

Ingram Micro Stockholm Heltid

Business Relationship Manager till Ingram Micro

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Introduktion

Vill du arbeta med flexibla, varierade och utvecklade arbetsuppgifter inom ett marknadsledande företag i en snabbrörlig bransch? Som Business Relationship Manager har du en kommunikativ roll med många kontaktytor såväl internt som externt och arbetar bland annat med att främja kommunikationsflöden mellan olika system.

Om denna position

DIN VARDAG

I din roll som Business Relationship Manager är du en del i det Nordiska IT teamet på Ingram Micro och arbetar med många kontaktytor såväl nordiskt som lokalt. Din vardag karaktäriseras av flexibilitet, variation och utvecklande arbetsuppgifter som du utför tillsammans med kreativa och engagerade kollegor som tycker om att ha roligt ihop.

Som BRM arbetar du med att utveckla och stötta verksamheten genom att främja kommunikationsflöden mellan kunden, den interna säljavdelning och utvecklingsavdelningen. Du arbetar med integrationerna mellan olika system och säkerställer att de är korrekta, driver felsökningar och EDI-flöden samt uppsöker information i systemen. Övriga arbetsuppgifter kan vara att utföra test och för att säkerställa orderprocessen kopplat till SQL och samordna det med lager och distribution. Du har själv friheten att planera och styra ditt arbete utefter ansvar och behov.

VEM ÄR DU?

Du har ett systemtekniskt perspektiv och har lätt för att beskriva teknisk information mot olika parter. För att trivas i rollen tror vi även att du har några års arbetslivserfarenhet inom Supply Chain, logistik eller IT-support. Tidigare erfarenhet av ERP-system ifrån ett användarperspektiv, såväl som erfarenhet av Seeburger eller Web-Services är meriterande. Det underlättar även om du har arbetat med översättning av olika filformat så som XML-filer.

Som person är du öppen, hjälpsam och utåtriktad och drivs av att utmana dig själv. Du tar enkelt till dig ny information, tycker om ett högt tempo samt har en god administrativ kapacitet. Du har en god kommunikationsförmåga och trivs med att arbeta i ett team, men är även van vid att självständigt driva dina uppgifter framåt.

VILL DU VETA MER?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lisa Mellor på mobilnummer 070-309 41 83 eller på lisa.mellor@sigma.se. Urval sker löpande så du är välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

  • Förmån: Eget ansvar Eget ansvar
  • Förmån: Karriärmöjligheter Karriärmöjligheter
  • Förmån: Duktiga och roliga kollegor Duktiga och roliga kollegor
  • Förmån: Arbete i team Arbete i team
Om Ingram Micro

Ingram Micro grundades 1979 och har i över 35 år varit en erkänd marknadsledare som levererat lösningar i världsklass till kunder runt om i världen. I Sverige är vi en ledande distributör inom IT och Mobilitet som representerar koncernens samtliga affärsområden; Technology Solutions, Cloud och Commerce & Lifecycle Solutions. Vi erbjuder flexibla, kostnadseffektiva och innovativa lösningar inom produktpaketering, mjukvarukonfigurering, e-handel och tredjepartslogistik.

Här kommer du in i en öppen och prestigelös företagskultur med korta beslutsvägar samt stora möjligheter att göra skillnad och påverka. Du får möjligheten att utvecklas och växa inom ett spännande och framåt företag i en snabbrörlig bransch.

Bild #0 - Ingram Micro
Bild #1 - Ingram Micro
Bild #2 - Ingram Micro
Bild #3 - Ingram Micro

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024