Lanteam logo

Lanteam Göteborg Heltid

Senior IT-infrastrukturkonsult till Lanteam, en del av Telecomputing

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Introduktion

Trivs du med stort ansvar och flexibilitet men vill samtidigt ha tryggheten i duktiga kollegor som hjälps åt och lyckas ihop? Med din tekniska expertis ansvarar du tillsammans med ett skickligt team för att hjälpa Lanteams kunder med frågor inom IT-infrastruktur. Du kommer att vara det tekniska ankaret som både dina kunder och kollegor vänder sig till.

Om denna position

Du kommer som senior infrastrukturkonsult att vara en viktig kugge i teamet och bidra med din tekniska kompetens både internt och externt. Uppdragen kommer att se olika ut beroende på din expertis men kan innefatta allt ifrån att designa en IT-miljö, sätta upp servrar, IT-säkerhet och vara den tekniska experten i säljmötet.

Du kommer att ingå i ett team på 15 konsulter som alla har djup teknisk kompetens och tycker om att ha roligt på jobbet. I gruppen kommer du att fungera som mentor och hjälper till att stötta dina kollegor i tekniska frågor.

Din profil Vi ser att du har många års arbetserfarenhet inom IT och du har under ditt arbetsliv samlat på dig djup teknisk kunskap inom IT-infrastruktur med erfarenhet från något eller några av dessa områden:

–          Server, storage och backup

–          Virtualiseringsplattform, (VMware eller Hyper-V)

–          Office 365, LAN/WAN, säkerhet och brandväggar

–          Teknisk projektledning

Du känner dig hemma i Microsoftmiljö och har arbetat med IT-drift och dokumentation.

Som person är du flexibel, ansvarsfull och uppskattar ett team som delar kunskap för att tillsammans höja nivån i gruppen. Att kunna diskutera teknik på ett pragmatiskt sätt kommer naturligt för dig och du hjälper gärna dina kollegor. Vi kommer att lägga vår vikt vid personliga egenskaper och erfarenhet. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Då det förekommer resor i tjänsten är B körkort ett krav.

För rätt person finns det goda möjligheter till vidareutveckling och som arbetsgivare erbjuder vi utbildningar och en familjär atmosfär där det är högt i tak.

Intresserad? I denna rekrytering samarbetar Lanteam tillsammans med Sigma Recruit. Det är en direktrekrytering och anställningen är hos Lanteam. Urval och intervjuer sker löpande så ansök så snart som möjligt på www.sigmarecruit.se. Har du frågor om tjänsten så kontakta rekryteringskonsult Adam Troedsson 070-814 05 28, adam.troedsson@sigma.se. Välkommen med din ansökan!

  • Förmån: Karriärmöjligheter Karriärmöjligheter
  • Förmån: Duktiga och roliga kollegor Duktiga och roliga kollegor
  • Förmån: Intressanta projekt Intressanta projekt
  • Förmån: Arbete i team Arbete i team
  • Förmån: Mentorskap Mentorskap
Om företaget

Lanteam är en IT-återförsäljare som arbetar med såväl infrastruktur som med klientplattformar och tjänster kopplade till dessa områden. Vi är inte riktade mot någon speciell bransch utan jobbar med alla typer av kunder från små privata bolag till stora offentliga kunder. Hos vissa kunder har vi ett helhetsåtagande gällande all IT medan hos andra hjälper vi till med någon del i verksamheten. Vårt erbjudande inkluderar även molntjänster där vi tack vare sammangåendet med Telecomputing kan erbjuda ett stort utbud av denna typ av tjänster. Lanteam är idag ca 42 medarbetare och fungerar som en egen ”Business unit” inom Telecomputing.

Bild #0 - Lanteam
Bild #1 - Lanteam
Bild #2 - Lanteam
Bild #3 - Lanteam

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024