company coverphoto

TEKNISK SUPPORT

winningtemp - Göteborg - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Answer questions

The interview starts when applying - no CV or cover letter required.

How it works icon

100% insight

Receive statistics about all applicants - competence, status and the amount of applications.

Om jobbet

Vi söker nu en driven och målinriktad person med stor passion för relationer och att leverera service i världsklass. Med sinne för kundservice och teknik vill du utveckla våra kundrelationer och arbeta proaktivt för att våra kunder ska bli framgångsrika med Winningtemp. Våra kunder finns i alla branscher och används internationellt vilket ger rätt personer möjlighet att utvecklas i ett bolag med global ambition.

Som teknisk support kommer du att säkerhetsställa leveransen av vår mjukvara och en oförglömlig kundupplevelse tillsammans med våra Customer Success Managers. I rollen kommer du arbeta med att stödja och supporta våra kunder, hjälpa till med onboarding av nya kunder, utveckla processer och fortsatt utveckling av befintliga kunder. Du kommer också arbeta nära vår utvecklingsavdelning då du i din roll löpande får stor insyn hur verktyget upplevs hos kund och hur vi kan bli bättre vilket gör din röst väldigt viktig i vår fortsatta utveckling.

Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av:

  • Supporta våra kunder
  • Bistå Customer Success Managers vid implementation av Winningtemp hos våra kunder
  • Skriva artiklar, FAQ och producera e-learning
  • Bistå utvecklingsavdelningen med tester och säkerställande av kvalitet vid nyutveckling
  • Hjälpa till att samla in feedback för vidare utveckling
  • Vara med och bidra med kreative idéer kring hur vi ytterligare kan utveckla och förbättra kundupplevelsen

Du!
För att lyckas i rollen som teknisk support besitter du ett stort eget driv, är lyhörd och har en passion för digitala lösningar. Du gillar att jobba både självständigt och i team, har en ödmjuk ådra och älskar utmaningar. Du trivs bäst i sociala sammanhang och har en (kanske omedveten) förmåga att alltid sätta kunden i främsta rummet. Du har en mycket god datorvana och kan hitta tekniska lösningar på egen hand. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Vi ser fram emot att få träffa dig!

Vid frågor kontakta Mathias Hansson Fredlund, +46 767 75 77 07.

company coverphoto

Om företaget

Winningtemp är en revolutionerande teknik för att skapa framgångsrika och välmående arbetsplatser. Företaget med samma namn grundades 2014 av Mathias Hansson och Pierre Lindmark, som nu kombinerar sina mångåriga erfarenheter och expertkunskaper inom tech och HR.

company coverphoto