Iver Väst logo

Iver Väst Göteborg Heltid

IT tekniker Iver Göteborg

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Om jobbet

Vill du göra skillnad inom IT-drift genom verksamhetsförståelse, teknisk kompetens och personligt engagemang? Hos Iver finns nu chansen för dig att påverka din egen utveckling och snabbt accelerera din karriär. Koncernen fortsätter växa och behöver fylla på med fler iveriga kollegor. Sök rollen som IT tekniker hos Iver i Göteborg redan idag!

DIN VARDAG

Arbetet som IT tekniker hos Iver i Göteborg kommer att utföras i ett mindre team med stor bredd för företagets kunder. Här får du arbeta med den absolut senaste tekniken och du har stora möjligheter att utvecklas och själv forma din framtida karriär.

Du tillsammans med ditt team har ett helhetsansvar för kundernas IT miljöer. Det handlar om att kunderna får den hjälp och stöd de behöver, som möjliggör deras fulla potential. Arbetsuppgifterna innefattar supportärenden inom 2nd-3rd Line och hantering av den dagliga IT driften – allt inom Microsoft server och virtualisering, molntjänster, Exchange, SQL, Citrix/RDP samt lösningar för övervakning, nätverk och säkerhet. Du kommer även att arbeta i projekt för att on-boarda nya kunder i Ivers Cloud-miljö.

Kamratskap, kontinuerlig utbildning och stimulerande uppdrag ingår som en naturlig del i arbetet hos Iver.

VEM ÄR DU

Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för att du ska lyckas bra i rollen som IT tekniker hos Iver. De söker dig som är engagerad, nyfiken och har viljan att lära sig samt ett brinnande intresse för IT. Du har uthållighet, långsiktiga mål och intresse för personlig utveckling samt intresse av att utvecklas som team. Du är ansvarsfull, tar eget ansvar och initiativ för arbetsuppgifter, åtaganden, kunden, interna åtaganden. Du är serviceinriktad, kommunikativ, pedagogisk och ger alltid kunden den bästa upplevelsen, både tekniskt och socialt oavsett läge.

För att lyckas i din roll behöver du flerårig erfarenhet av en liknande roll och eftergymnasial utbildning med IT som fokus. Mycket goda kunskaper om hur en dator och server eller annan teknisk utrustning är uppbyggd och fungerar. Framgångsrik erfarenhet av logisk och metodisk felsökning och felavhjälpning av datorer, servrar, mjukvara och kringutrustning.

Nödvändiga kunskaper:
  • Mycket goda kunskaper inom Windows workplace
  • Mycket goda kunskaper inom Windows server
  • Mycket goda kunskaper inom Active Directory (AD).
  • Mycket goda kunskaper inom Remote Desktop (RDS).
  • Mycket goda kunskaper inom Microsoft Hyper-V eller VMware.
  • Mycket goda kunskaper inom nätverk (TCP/IP, DNS, DHCP).
  • Mycket goda kunskaper inom Microsoft Office 365 och Exchange
Meriterande kunskaper:
  • Erfarenhet och god kännedom inom Microsoft Azure
  • Erfarenhetet och god kännedom inom SQL
  • Erfarenhet och god kännedom inom Citrix
  • Erfarenhet av arbete enligt ITIL

Iver har krav på B-körkort, flytande engelska och svenska i både tal och skrift, ytterligare språk är meriterande.

ANSÖKAN

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Om företaget
PASSAR VI DIG?

Iver utvecklar och levererar tjänster inom IT-drift, högsäkerhetslösningar och applikationsutveckling till medelstora och stora företag och organisationer samt till offentlig sektor. Iver är den personliga utmanaren på den nordiska IT-driftmarknaden. Med säte i Stockholm verkar Iver i Sverige och Norge med en agenda att fortsätta sin nordiska expansion, alltid nära kunden. Företagets ursprung finns i den framgångsrika fusionen mellan Candidator och DGC. Tillsammans har de, med EQT som ägare, vuxit sig starkare och förvärvat företagen Solid Park, Exeo och Ismotec. Iver omsätter drygt 1,5 miljarder SEK och har cirka 900 medarbetare.

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024