company coverphoto

Junior Pythonutvecklare

Good Solutions - Göteborg - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Answer questions

The interview starts when applying - no CV or cover letter required.

How it works icon

100% insight

Receive statistics about all applicants - competence, status and the amount of applications.

Om jobbet

Gillar du att jobba med kortare projekt och anpassningar i en rolig arbetsmiljö? Är du en problemlösare med erfarenhet av Python eller .NET? Good Solutions produkt RS Produktion är marknadsledande inom modern produktionsuppföljning för mätning och realtidsvisualisering inom industrin. Hos oss får du göra din grej i en social och platt organisation tillsammans med ett härligt team som växer snabbt. Häng med på vår tillväxtresa och sök tjänsten nu!

Din vardag som utvecklare på Good Solutions

Efter morgonmötet där dagens arbete och projekt prioriteras styr du själv din dag med stöd från teamet. Uppgifterna varierar mellan integrationer mot exempelvis affärssystem, kundanpassningar och design av rapporter.

Ibland träffar du kunder och stämmer av behov. Du tar fram rapporter, samarbetar med våra säljare och prodktutveckling. De lite mindre projekten är alltifrån någon timme till några dagar långa och de längre kan sträcka sig upp till ett år.

Det här jobbet passar dig om du…

Vi tror att du är nyutexaminerad eller har arbetat som frontendutvecklare i något år. Du är social och gillar att umgås med kollegorna. Du trivs med arbete i projektform och är inte rädd för att fråga och lära sig nytt.

Har du erfarenhet av databaser, SQL och script är det ett plus.

Vi växer så det knakar och erbjuder en fri roll där du har stora möjligheter att styra ditt arbete och utvecklas.

Vi erbjuder

  • Flextid
  • Privat sjukförsäkring
  • Friskvårdsbidrag
  • Hälsoundersökning
  • Fredagsfrukostar
  • Strategidagar med hela bolaget flera gånger om året

Om företaget

Good Solutions är en ledande leverantör av helhetslösningar för Datadriven Produktionsledning. Good Solutions är ett programvaruföretag med produkten RS Production och tillhörande tjänster för säkra kundens värde av sin investering.

Medarbetatarnas profiler sträcker sig från senior erfarenhet av produktionsledning via programutveckling till projektledning. Produktutveckling och support är kärnfunktioner som sköts från kontoret i Göteborg.

Good Solutions är ett entreprenörsdrivet bolag som drivs av grundarna som äger företaget tillsammans med en ägarkonstellation med stor erfarenhet från ledning av industriell produktion.